Лорд Монктън: В Копенхаген ще подпишат световно правителство

+ ЧЕСТИТО: Вашият маркиращ чип е готов

Щатският университет в Бетъл проведе конференция, на която лорд Кристофър Монктън, английски благородник и научен съветник в кабинета на Маргарет Тачър, изнесе продължителна лекция, оборваща всички митове за антропогенното глобално затопляне. Голяма част от беседата беше отделена и за предстоящата среща в Копенхаген и значението й за бъдещето на всички ни. Средствата за масова дезинформация без никакво съмнение ще предложат своята гледна точка за събитието – кадри на ухилени политици, ръкуващи се или подредени за обща снимка като кегли за боулинг; ще има и неангажиращи коментари, наподобяващи журналистически резюмета на театрална пиеса, която сякаш няма отношение към реалния живот. Лорд Монктън е категоричен, че в Копенхаген ще бъде легализирано установяването на фашизоидно световно правителство. Какво трябва да знаете…

Много политици, една идея.

Много политици, една идея: „Искате или не, с политика на убеждаването или чрез война, ще има едно световно правителство.“ (Хенри Кисинджър)

Виконт Монктън не си пада по типичния изказ на масмедиите (“думам ти, дъще, сещай се, снахо!”) и се обръща в прав текст към американската публика (думите му са от значение и за останалите народи):

“През декември в Копенхаген, на конференцията на Обединените нации за климатичните промени, ще бъде подписано споразумение. Вашият (американският) президент ще го подпише. Повечето страни от Третия свят също ще го подпишат, тъй като ще си мислят, че то ще им донесе пари. Болшинството от социалистите на Европейския съюз ще го подкрепят. На практика никой няма да откаже подпис.”

Какво ще се договорят:

“Четох това споразумение. В него се предлага установяването на световно правителство. Думата “правителство” всъщност се среща в първите три точки относно причините за това споразумение. Втората причина легализира изнасянето на богатство от западните страни към страните от Третия свят, за да се погаси онова, което наричат “климатичен дълг”: ние сме произвеждали CO2, а те – не. Ние влияем лошо на климата, а те – не. А третата причина за новото споразумение, тоест за това ново правителство, е неговото налагане без избори.”

За диктаторската същност на новото правителство:

“Според вас колко пъти думите “мандат” или “демокрация” или “избори” или “балотаж” се срещат в 200-те страници на това споразумение? Точно така, не се появяват и един път. […] Вашият президент, който се радва на големи симпатии, ще го подпише. Бедата е там, че новото правителство ще има собствена Конституция, която ще обезсмисли вашата (настояща) Конституция, като няма да можете да се откажете от споразумението, ако не получите подкрепата на всички останали страни. А понеже ще сте държавата, която ще плаща най-много (въглероден данък), няма да ви позволят да се измъкнете.”

Буш и Обама

Чикагският гангстер Обама: Ех, чичо Джордж, сякаш беше вчера, когато ме вдъхнови с онази реч за „новия световен ред“…
Педофилът Буш-старши: Стига, моето момче, стига! Ти си по-важен от мен за каузата. Можеш да продадеш и най-голямата помия, тъпите животни ще я изгълтат на екс и даже ще ти благодарят. Недей да скромничиш, имаш безценна дарба от Лукавия, да пребъде името му!

Финални думи на Монктън:

“И така, благодаря ти, Америка. Ти БЕШЕ символ на свободата по света. Радвам се, че съм тук във време, когато по тази земя все още има свобода. Но през идните седмици, освен ако не го спрете, вашият президент ще подпише лишаването ви завинаги от свобода, демокрация и просперитет. И нито вие, нито някое от идните правителства, които издигнете, ще имате властта да върнете отнетото. Положението наистина е много сериозно! Четох споразумението и след като видях какво е подготвено за това (световно) правителство, за климатичния дълг и силовите мерки, те ще си изпълнят намеренията, независимо дали ви харесват, или не. […] И все пак ми се иска да вярвам, че макар и в последната секунда, ще се надигнете и ще спрете президента си да подпише това кошмарно споразумение, това безсмислено споразумение. Защото няма проблем с климата, а дори и да имаше, една икономическа спогодба (за нови данъци) няма да го реши.”

Америка може да потъне, целият свят може да потъне, невежото и сляпо доверие в "загрижените политици" - никога!Същинското глобално затопляне и топене на ледовете.

По-долу, в първия от коментарите след статията, ще намерите извадка от последния работен вариант на Копенхагенското споразумение, която потвърждава думите на виконт Монктън. Източник и за горните цитати. Благородникът даде и едночасово интервю по радио GCN, в което разказва как още по времето, когато е бил съветник на Желязната лейди, се е надлъгвал с наддържавни кукловоди като банкерските фамилии Рокфелер и Ротшилд. Самата Тачър е правела всичко по силите си да възпре плановете им за световно правителство, но Монктън със съжаление отбелязва, че усилията са били напразни – през последните години Англия се е превърнала в страшна полицейска държава: камерите по улиците за контрол и потискане на населението вече били повече, отколкото във всички други страни на ЕС, взети заедно.

Основната тема на радио интервюто е скандалът “Климатгейт”, като виконтът акцентира върху политиката на Обама. Един от най-арогантните научни съветници на щатския президент е Джон П. Холдрън, който през 1970-те е издавал публикации, призоваващи да се вземат драконови мерки срещу “глобалното застудяване” (тогавашната мода) – застудяването било “окончателно приет научен факт”. Днес същият този Холдрън е сред най-изявените поддръжници на “окончателно приетия факт” за “антропогенното глобално затопляне”. И пак Холдрън в своята книга “Ecosciense” от 1977-ма бленува за Планетарен режим, който ще се занимава с евгеника на населението и налагането на диктаторски закони над всяка “територия” (нямало да има държави). Повече за Холдрън в статията ми “Антропософски анализ на евгениката и здравната конспирация”, където има и цитати от скандалната книга.

Скоро...

Скоро по света и у нас…

Лорд Монктън предупреждава, че култът към глобалното затопляне е едно от средствата за налагането на Планетарния режим, който щял да бъде ръководен от лица, които (цитирам) “не се вълнуват колко хора убиват с политиката си” и копнеят да “унищожат веднъж и завинаги демокрацията чрез подмолни методи, като ползват извинението, че спасяват планетата”. Виконтът декларира, че е добре запознат с много от плановете на световния “елит”, макар не с всички аспекти – за едно обаче е напълно сигурен: в някои благороднически среди “има целенасочени действия за контрол на популацията (простолюдието), ако е необходимо, и с избиване на многобройни хора накуп”. На едно място в интервюто Монктън дава конкретни примери как култът към глобалното затопляне вече косвено избива чрез глад бедстващите от Третия свят, като залага и репутацията си, че данъкът, който богатите страни ще плащат, никога няма да стига до нуждаещите се.

“Хората по света трябва да се осъзнаем и да намерим политическо движение във всяка страна, което да защитава свободата и да поеме ангажимент да се бори срещу чудовището, което е това (подготвяно) комунистическо световно правителство. […] Те (политиците от Копенхаген) не трябва да се налагат без опозиция”, призовава лорд Монктън.

Пълен запис в пет части на едночасовото интервю, в което се разглеждат и други теми, свързани с “Климатгейт” и срещата в Копенхаген, можете да намерите тук. От статията ми “Идването на Ариман”, надявам се, достатъчно ясно се разбира защо Англия се е превърнала в толкова контролирана държава и какви са усложненията от поредната икономическа измама, която ще бъде узаконена на Копенхагенската среща. И като си говорим за бъдещето…

ЧипътКомпанията VeriChip вече произвежда толкова малки микрочипове, че могат да бъдат вкарвани в тялото ви със спринцовка, без да го разберете.

Готови ли сте за чипа? (Думам ти, дъще, сещай се, снахо!)

Из новозаветната книга “Откровения” на св. Йоан Богослов: “И той (Звяра, Антихриста) ще направи, щото на всички – малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби – да се даде белег на дясната им ръка или на челата им, та никой да не може нито да купува, нито да продава, освен оня, който има тоя белег…”

В тази връзка: (11 ноември 2009 г.) VeriChip, компанията, която произвежда микрочипове за имплантиране, съдържащи база данни за здравословното състояние на всеки пациент с такъв имплант, е закупила Steel Vault – компания за контрол и защита на личната финансова информация. След сключването на сделката двете обединени компанни ще работят под името PositiveID. (Източник) По-нататък в статията се казва, че PositiveID бавно се превръща в непоклатима империя, властваща над системите за идентифициране на лица, електронните способи за медицинско обслужване и средствата за безкасово(!) разплащане и търговия. Редакторите на първия сайт, разпространил новината, не пропускат да отбележат все по-ширещите се опасения, че микрочиповете вероятно имат отношение към книга “Откровения” от Новия завет.

Очаквайте все по-често облъчване с подобни реклами:

Каквото и да става, даже животът ви да зависи от това, не приемайте проклетия чип! Предупредени сме преди 2000 години. А също и днес.

Споделете публикацията

Google1

За Стопанина

is@otizvora.com | Иван Стаменов — Стопанина пише статии на политически, здравни, развлекателни, исторически и духовни теми. От 2016 г. поддържа „От Извора“, като се издържа от дарения на читателите. Превежда статии, книги и непубликувани досега антропософски лекции. Подкастър и издател на други автори.

Всички публикации

15 коментара за "Лорд Монктън: В Копенхаген ще подпишат световно правителство"

 1. Стопанина  29.11.2009 г. | 00:15 ч.

  Из проекта на Копенхагенското споразумение:

  38. The scheme for the new institutional arrangement under the Convention will be based on three basic pillars: government; facilitative mechanism; and financial mechanism, and the basic organization of which will include the following:
  World Government (heading added)
  (a) The government will be ruled by the COP with the support of a new subsidiary body on adaptation, and of an Executive Board responsible for the management of the new funds and the related facilitative processes and bodies. The current Convention secretariat will operate as such, as appropriate.
  To Redistribute Wealth (heading added)
  b) The Convention’s financial mechanism will include a multilateral climate change fund including five windows: (a) an Adaptation window, (b) a Compensation window, to address loss and damage from climate change impacts [read: the „climate debt“ Monckton refers to], including insurance, rehabilitation and compensatory components, © a Technology window; (d) a Mitigation window; and (e) a REDD window, to support a multi-phases process for positive forest incentives relating to REDD actions.
  With Enforcement Authority (heading added)
  © The Convention’s facilitative mechanism will include: (a) work programmes for adaptation and mitigation; (b) a long-term REDD process; © a short-term technology action plan; (d) an expert group on adaptation established by the subsidiary body on adaptation, and expert groups on mitigation, technologies and on monitoring, reporting and verification; and (e) an international registry for the monitoring, reporting and verification of compliance of emission reduction commitments, and the transfer of technical and financial resources from developed countries to developing countries. The secretariat will provide technical and administrative support, including a new centre for information exchange [read; enforcement].

 2. bobI  29.11.2009 г. | 01:58 ч.

  ОХ,СТРАШНО,МНОГО СТРАШНО.И НИЕ В ,,МАТРИЦАТА,, НЕ МОЖЕМ НИЩО ДА НАПРАВИМ.ЖАЛКО ЗА ДЕЦАТА.

 3. Стопанина  29.11.2009 г. | 00:17 ч.

  bobI, не е ЧАК толкова страшно. Най-тъмното време на нощта е в минутите преди Изгрева. Виж как свършват мрачните пророчества на св. Йоан Богослов (не само неговите всъщност, а всичките: и християнските, и юдейските, и на индусите, и на мезоамериканските племена) – с щастлив край (по същност ново начало).

  Въобще не съм съгласен, че нищо не можем да направим. Напротив, можем много! Като се подготвим за страшното по начин, който да ни осигури вземането на изпитите в мъчните времена, за да можем после (или поне децата ни) да се радваме.

  Не е време за падане духом, а за духовен възход.
  Това всеки може да си го направи.
  Всеки!

 4. vi4i  29.11.2009 г. | 00:21 ч.

  Хубава поговорка си житирал, Стопанин. Спокойно хора, това е цикъл, през който трябва да преминем. Въпросът е колко щети ще понесем

 5. Стопанина  29.11.2009 г. | 01:03 ч.

  „Въпросът е колко щети ще понесем“

  vi4i, в една своя беседа Петър Дънов казва (цитирам по памет): „Висшите сили не дават на никого повече, отколкото може да носи.“ Като се замислим, си е баш така. Вярно, някои (не правя изключение) се оплакваме понякога, че ни е тежко, но все пак си носим теглото – значи, наистина „горе“ са преценили точно колко са ни силите. 🙂

  Поредна новина по темата за чиповете (никнат като гъби) – в скандалната здравна реформа на Обама, за която протестират яко оттатък Атлантика, била заложена идеята за имплантиране на устройства. В един над 1000-страничен документ е поместен следния мръснишки незабележим кратък текст:

  „The Secretary shall establish a national medical device registry (in this subsection referred to as the ‘registry’) to facilitate analysis of postmarket safety and outcomes data on each device that—‘‘(A) is or has been used in or on a patient; and ‘‘(B) is a class III device; or ‘‘(ii) a class II device that is implantable.“

  (В превод: „Министърът ще изгради национален регистър за медицинските устройства (по-нататък наричан само „регистър“) с цел да се улесни определянето на сигурността след продажбата и при експлоатацията на всяко устройство, което: (А) е използвано „във“(!) или „върху“ даден пациент; (B) е устройство от клас III; или устройство от клас II, което е за имплантиране.“)

  С други думи: Америката ще е първата страна, в която се създават нужните законови предпоставки (чрез въпросния регистър) един ден всички граждани да бъдат задължени да си имплантират „медицински чип“. Иначе може да им откажат лечение. YES, WE CAN! – викаха тия, дето избраха Обама. Е, щом ВИЕ МОЖЕТЕ, ще си носите чиповете. Мъдри са тия „горе“, много мъдри… Който не се учи по лесния начин – се учи от грешките си.

  Източник за новината. PDF на документа, от който е цитатът.

 6. minuva4  19.12.2009 г. | 10:18 ч.

  Свалям ти шапка човеко!

 7. Stanka  20.12.2009 г. | 11:44 ч.

  Стопанино, нашият политически „елит“, е много послушен. Правят даже и това което директно не се иска от тях, но да угодят на големия брат! Ами ако решат и у нас да въведат ТАКАВА здравна реформа? И който не даде да му сложат чип-няма да му дадат лекарства, например жизненоважният инсулин за диабетиците? Това значи от раз да унищожат 250,000 човека! Толкова са инсулинозависимите, които не могат да преживеят нито ден без инсулин. Стопанино, много от тях ще предпочетат смъртта, пред това да му се сложи чип, но някои сигурно ще приемат! НАШАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА, ще гледа ли безучастно как погубват стадото и, което както казват те, Бог им е предоставил да го пасе, но и от вълци да го пази?

 8. Стопанина  20.12.2009 г. | 12:59 ч.

  Масовото поставяне на Белега на Звяра (ако изобщо е микрочип) ще стане задължително в хаоса след краткотрайната, но опустошителна Трета световна война – тогава ще има масови здравословни и масови икономически проблеми. Хората масово ще бъдат изтощени, ще са със свален гард и масово ще приемат този „белег“.

  Мнението ми за „нашата“ „православна“ църква го има на две места в статията „Идването на Ариман“. Да не се повтарям и тук…

 9. том  09.04.2010 г. | 17:33 ч.

  православната църква както и католическата отдавна се е превърнала в светска църква където на първо място са земните неща – а после Господ. На първо място са ритуалите – кланянето пред икони, обикалянето на църква, минаването под маса, събирането на пари под всякаква форма – за опело, кръщене, от продажба на икони, светена вода, свещи – все неща, които Господ не иска! Времето на антихриста идва – пазете се!

 10. Ник  12.05.2010 г. | 16:18 ч.

  Много неща си мисля, но въпросът докога не ми дава мира.

 11. valentin  02.11.2010 г. | 04:16 ч.

  В никакъв случай не трябва да позволяваме това да се случва. Бих станал гражданин на която и да е страна стига да няма чипове. За това трябва да се говори .

 12. inranxan  08.11.2010 г. | 14:54 ч.

  в всяка една страна ще се въведът чиповете и в всяка страна начина е само един да не позволяваш …. а тогава единствения начин да ядеш ще е или да имаш чип или да имаш таини запаси или да гладуваш…

 13. Владислав  24.11.2010 г. | 12:15 ч.

  За да бъде „приет“ „Белега на звяра“ трябва доброволно да си се съгласил да приемеш чипа. Освен това чипа ще се поставя на дясната ръка или на челото.

  http://www.vbox7.com/play:98ae8b47

  http://www.vbox7.com/play:b3495556

  Също така не само приемането на чипа ще е знак за служене на звяра , но преклонението пред него и пред луцифер

  И видях, че една от главите му като да бе смъртно ранена, но тая му смъртна рана заздравя. Тогава се почуди цялата земя и тръгна подир звяра; и се поклониха на змея, който бе дал власт на звяра,
  поклониха се и на звяра, казвайки: кой прилича на тоя звяр, и кой може да воюва с него?

  Откровение 13:3-4

  И лъстеше жителите земни с личбите, що му бяха дадени да върши пред звяра, като думаше на жителите земни да направят един образ на звяра, който има рана от меч и остана жив.
  И даде му се да вложи дух в зверовия образ, та зверовият образ дори да проговори и подействува тъй, че да бъдат убити ония, които не биха се поклонили на зверовия образ.

  Откровение 13:14-15

  Тук вероятно се описва някакво високотехнологично устройстнво – статуя или холограма която ще бъде поставяна в градовете или населените места и хората ще трябва да и се покланят при влизане или излизане. Както римските императори са поставяли статуии и хората са били длъжни да им се покланят.

 14. nokoiiiii  25.01.2011 г. | 17:53 ч.

  Първо – грешка е фашистката и националсоциалистическата идеология да се смесва в едно!
  Второ – грешка е да се ползва свастиката като символ на новия световен ред/това е недопустимо,знакът ще бъде масонската пирамида/
  Трето – Световното правителство има общо повече с комунизма отколкото с фашизма!

 15. Григор  08.05.2011 г. | 21:01 ч.

  „..И даде му се да вложи дух в зверовия образ, та зверовият образ дори да проговори и подействува тъй, че да бъдат убити ония, които не биха се поклонили на зверовия образ.“..

  Откровение 13:14-15
  Става въпрос за телевизията!!! От телевизора ни манипулират както си искат. Помислете малко и ще се убедите, че е така!
  Първата радиочестота 666Mh….

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.