Като свинското ужилване второ няма – с наночастици?

Предлагам на вниманието ви няколко новинки, които хартисаха от третото издание на „Свръхдоза свинщини“. Смятам, че са за отделна публикация, тъй като могат да се разглеждат спекулативни, но във всички случаи заслужават да им се отделят няколко реда. Първата идва от северна Европа – холандски и норвежки лекари твърдят, че имунизациите „срещу“ свински грип се забавили, тъй като ваксината изисквала(?!) специални(?!) спринцовки. Медиците твърдят още, че специалната игла за тази ваксина била с тъп връх, както е при някои ветеринарни, и предизвиквала повече болка от убождането, зачервяване и други неприятни усещания. Холандският източник и норвежкият източник.

Нано-частица атакува биологично съединение, нарочено за "враг".Нано-частица атакува биологично съединение, нарочено за „враг“.

Както се намеква и в източника на новината за Норвегия, има основания да се смята, че причината за по-различните игли всъщност няма нищо общо с изискванията(?!) на самата ваксина. Още преди месеци вътрешен човек на фармафията предупреди, че тези ваксини ще са с експериментална нанотехнология. Въпросният доносник, работещ и за компания на фамилията Рокфелер, беше убит няколко дни по-късно. Тъй като все пак клюката се разнесе, нано-частиците не са били поставени в коктейла на ваксината, а в иглите.

GlaxoSmithKline – една от компаниите, произвеждаща „противо“грипната ваксина – работи в тясно сътрудничество с NanoPass, израелска фирма за нанотехнологии. Както личи и от тази новина, двете компании са разработвали „микро игли“, с които да бъдат поставяни имунизации. Микро иглите са нано-частици с миниатюрни размери и с формата на пирамида.

Наночастица убива имунна клетка, тъй като смята, че е по-модерна и ще ви пази по-добре от външни заплахи (каквато всъщност е самата нано-частица, но е и според логиката на нейните създатели).

Наночастица убива имунна клетка, тъй като смята, че ще ви пази по-добре от външни заплахи.

Ако се чудите какво толкова страшно има в тези нано-частици, запознайте се с този доклад, който разкрива данни как миниатюрните роботи променят структурата на ДНК. Също така са канцерогенни.

Споделете публикацията

Google1

За Стопанина

is@otizvora.com | Иван Стаменов — Стопанина пише статии на политически, здравни, развлекателни, исторически и духовни теми. От 2016 г. поддържа „От Извора“, като се издържа от дарения на читателите. Превежда статии, книги и непубликувани досега антропософски лекции. Подкастър и издател на други автори.

Всички публикации

4 коментара за "Като свинското ужилване второ няма – с наночастици?"

 1. Нена  20.11.2009 г. | 15:58 ч.

  Ваксината за свинския грип не беше ли назална?!? Или има и инжекциозна форма?

 2. Стоян Стоянов  24.11.2009 г. | 22:33 ч.

  Поздравления към Иван Стаменов – стопанина на сайта за прекрасните статии! На него му е напълно ясно, но трябва да стане ясно и на всички останали – срещу човечеството се води политика на геноцид. Тази политика се води по всички фронтове и най-вече на информационно ниво. Защото майка, която е убедена, че ваксинирайки детето си го предпазва от заболяване всъщност му дава отрова. И това е най-страшното. Защото тя го прави не по принуда, а по свое собствено убеждение!!! Затова поздравявам още веднъж автора, който се опитва заедно с много други хора по света да разобличава манипулираните истерии относно края на света, пандемиите и всякакви други страхотии, които масмедиите услужливо бълват ежедневно за да държат в страх и подчинение хората. А страха винаги е бил най-доброто оръжие.
  Що се отнася до въпроса на Нена: за сега три ваксини са одобрени за ЕС – Focetria , Pandemrix и Celvapan.
  Ето информация за Focetria и Pandemrix.
  А ето и за Celvapan – http://www.davidicke.com/forum/showthread.php?t=72955
  С една дума : отрови!
  Що се отнася за назална, т.е. спрей за нос – в щатите има такава – http://www.cdc.gov/vaccines/pubs/vis/downloads/vis-laiv-h1n1.pdf , но забрави за нея, по-добре си купи от аптеката рибено масло – http://www.youtube.com/watch?v=BebuPzR_0vU
  Оскар Уайлд беше казал: „Един добър специалист престава да бъде добър в момента, в който осъзнае, че е добър“. Затова освен хвалебствия към Стопанина ще отправя и сериозна критика: в раздела „Свинщини“ не е лошо да има статия и за СПИН-а. HIV вируса не е по-маловажен от вируса AH1N1.
  Ако Ви харесва, може да използвате моята статията „Не може да бъде“ в отдел „Новини“: http://vhod.awardspace.com/news.php?lng=bg&pg=&id=2
  А може да се спомене и за други рекламирани ваксини: против високо кръвно, против напълняване или за спиране на цигарите. Уточнявам : това са абсурди !

 3. Стопанина  24.11.2009 г. | 23:09 ч.

  Стояне, вкарах линка към theflucase.com като част от изречението, че беше дълъг и се появяваше хоризонтален скролбар. Както и да е, не знам как да приема критиката, освен с усмивка. Може и да искам да пиша за СПИН-а, но си имам за писане за хляба, а пиша и книги. Пиши статии, пък с радост ще те публикувам. Друг може да ме критикува, че не пиша за вируса ебола, марсилската треска, извънземните, врачките и мисловния контрол на ЦРУ. Нямам време, а и желание за всичко. Иначе за безумните ваксини против кръвно и цигари съм писал в „Свръхдоза свинщини 3“.

 4. Мислещ  20.06.2011 г. | 22:14 ч.

  Удивен съм как понякога нещата(в моя случай информацията) се подрежда. Ровейки се днес в един сайт, от статия на статия и от препратка на препратка, попаднах на стара информация, която с малко мисъл и отчитайки днешните процеси сглобих. 🙂 До колко нещата имат общо, оставям на вашата преценка.
  Та, да се върна на темата, днес попаднах на следната статия Ще ни имплантират чиповете с … ваксини . Ще цитирам част от нея:

  Авторът на статията „Имплантиране на чипове чрез ваксинация“ Татяна Грачева твърди – в близко бъдеще можем да очакваме масово имплантиране на чипове чрез инжектиране на специални нанопрепарати. А мащабна грипна пандемия е една отлична възможност за глобална ваксинация.

  Въвеждането на микрочипове с ваксина е въпрос на близко бъдеще. Производителите на нановаксини ще се опитат да „продадат“ идеята на населението. За да го накарат да се съгласи с нановаксинациите, ще бъдат привеждани в действие всички видове сценарии за предполагаемото полезно действие на такива препарати.

  Прочитайки тази статия, и търсейки други подобни, попаднах на коментара направен от нашия Стопанин, преди година и половина с тази статия: „Като свинското ужилване второ няма – с наночастици?

  Веднага събрах две + две и резултата е налице. 🙂
  И понеже, от известно време си мисля относно бъдещото чипване на хората, и се чудех как може да знае човек тази информация, и въпреки това, доброволно да се подложи на този акт. Сега ми светна, ще се използват всякакви начини, явни искрити, но винаги ще се гони една цел, Сами да поискаме да ни чипосат. Един от тях е чрез заблуждение, паника и страх, и най-важното, ние сами да се подложим на това.
  Не знам, може и аз да влизам твърде много в сферата на конспирациите, но по-добре да споделя с вас, пък нека и да греша, отколкото от срам да премълча, и после да съжалявам. 🙂
  Първоизточника тук на руски.

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.