Свръхдоза свинщини – vol. 3

От 12.12.09: допълнителни новинки в коментарите!

Автор: Иван Стаменов

Третото издание на “Свръхдоза свинщини” е последната ми публикация за тези читатели, които все още не са взели решение относно имунизацията срещу свинския грип, друг грип или каквото и да било. Смятам, че с изписаното по-долу в настоящия текст, а и през предишните седмици, вече е казано всичко нужно за съставянето на информирано мнение. Кой разбрал – разбрал! В една от предишните си статии благодарих на хората, разпространяващи свинщините от “От извора” по други сайтове и форуми. Сега благодаря и на “враговете” си, които, напълно в съгласие с изконния Закон за полярностите и противоречията, правят всичко възможно да подценяват изнесените данни.

Специални благодарности на г-н Фармацевта (той си знае!) от форумите на Mamma-BG, който окачестви статиите ми като “медицинско неграмотни” (разбира се, без да се аргументира, освен с “авторитета” си на форумен корифей). Явно разликата между медицински неграмотния и медицински грамотния автор се изразява в това, че грамотният пише същото като неграмотния, но високопарно (псевдонаучно) пробутва разни продукти, заместващи ваксините. Колко жалко, че грамотният Фармацевт пропусна да упъти читателите си към най-здравословната аптека, от която да си ги купят, но тогава нахалството щеше да е съвсем крещящо…

Специални благодарности и на г-жа Православната (и тя ще се познае), която в друг един форум заклейми “От извора” като “сектантски сайт” (каквото и да се разбира под това) и съответно всичко, писано тук, като нещо, което не заслужава доверие. Простено да е на бедната мирянка! В православния канон практиката е да се “верва” или “не верва”, а сложни занимания като проверяването на еретичните източници и размишляването върху тях са анатемосани… И така, след благодарностите преминавам по същество с един заключителен и убийствен коктейл (досущ ваксина) по темата за свинския грип.

Световна истерия - световна глупост

– 1 –
Изопачената реалност: Фактите за свинския грип са наричани митове, а истинските митове – факти
. Статия на Prevent Desease. Това, че държавните медии лъжат, за да прокарват правителствената политика, и малките деца го знаят. Че частните медии са държанки на рекламодателите, е някак логично. Когато обаче държавните сайтове почнат да лъжат като дърти цигани, макар да знаят, че ще ги хванат, вече имаме повод за притеснение.

Американският сайт flu.gov си е поставил цел да громи “лъжите” за ваксините и да подтикне хората да си инжектират отровата. Как го прави? Като подменя истините с абсурдни твърдения, лъжи и псевдонаука. Цитат от въпросния сайт: “It is safe for children and pregnant women to receive a flu vaccine that contains thimerosal” (За децата и бременните жени е безопасно да получат противогрипна ваксина, съдържаща тимерозал). Истината, която искат да подменят с лъжа: тимерозалът (живачно съединение) уврежда нервните и имунните клетки.

Друг цитат от лъжливия сайт: “there is no convincing evidence of harm caused by the low doses of thimerosal in vaccines, except for minor reactions like redness and swelling at the injection site.” (няма убедителни доказателства, че малките дози тимерозал във ваксините причиняват вреди, освен незначителни реакции като зачервяваване и отоци на мястото на убождането). Авторите на Prevent Desease предлагат колекция от цели 76 доклада в PDF формат, които недвусмислено доказват, че живакът или тимерозалът имат ужасяващи последствия за здравето. Правителственият сайт пък не дава никакви аргументи за твърденията си.

– 2 –
Живакът е полезен за вас!

Или поне така твърди тази реномирана медия. Резюме за не разбиращите английски: с изражение, издаващо минимална мозъчна активност, водещата ни информира, че досега може би погрешно се е смятало, че живакът е вреден за здравето. Едно НОВО проучване, което не се цитира – нито като автор, нито като заглавие – било открило, че живакът всъщност може би е полезен. А според проучване на вашия стопанин, ако мозъкът на тази бедна жена вече не беше увреден от живак, тя нямаше да се съгласи да говори подобни глупости в ефир – ако не за друго, поне за да може да заспива вечер с чиста съвест. Друг вариант е да е увредена ценностната й система, ако изобщо някога е била развита.

– 3 –
Грипната ваксина премахва бръчките, лошия дъх и разширените вени – разправя пропагандната машина. Смехотворните маркетингови твърдения на фармафията не спират дотук. В колекцията нагли лъжи, подбрани от Natural News, се казва още, че бременните, които се имунизират с грипната ваксина, ще родят по-голямо и по-здраво бебе. Също така ваксината предпазвала от преждевременно раждане. А за капак фармафията ни уверява, че ако бременна жена се ваксинира, ще повиши с 85% вероятността бебето й да не се разболява сериозно, докато навърши шест месеца.

Последното е много интересно, но върху какви статистики се гради? Все пак няма шест месеца от създаването на ваксината. Другото нещо е, че звучи доста злокобно, ако погледнем на нещата от друг ъгъл – значи ли, че след навършването на шест месеца детето ще влиза често в болница? Заради ваксината?

-4 –
За “елита” и “говедата”
Ангела Меркер е спорна, дори на моменти скандална дама в немската и международната политика. Но едно нещо е безспорно – тя има бръчки, но няма намерение да ги изглажда с ваксина. Или поне не с такава, която съдържа сквалин и живак. Канцлерката и нейните височайши министри са били имунизирани със специална ваксина, която не съдържа поболяващите и смъртоносни добавки. Въпросната ваксина обаче не е предвидена за немското или което и да било друго простолюдие. Защо? Този въпрос си задава и списание Time в статията “По-добра ваксина за немските политици?”.

Ангела Меркел

Ангела Меркел

– 5 –
Въпреки че американските медии, включително държавните, убедително разправят колко сигурни са ваксините, децата на телепромптърния президент Барак Обама не са и няма да бъдат ваксинирани. Официалната версия е, че първото семейство не е получило ваксина. Горките те! И най-вече горките тия, които ще се вържат на толкова смехотворно обяснение. Конгресменът Рон Пол не е вчерашен и в следния видеоклип дава съвет всички да постъпите като президента и семейството му – стойте далеч от ваксините!

– 6 –
Администрацията на Обама стартира лъжовна пропаганда
– лицемерието на Обама, както и на неговите господари и подчинени, не е изненадващо. Тъй като се водят “вредни” дискусии около качествата и целите на ваксините, се пуска в действие старият психологически трик за недостига. Накратко, когато искаш да наложиш нещо, което не се търси, създаваш представа за дефицит. Сега излиза, че имало СТРАШНО голямо търсене на противогрипни ваксини и се отчитал недостиг. Още по темата за лъжовния дефицит и в тази статия.

Телепромптърният президент

„Ваксинирайте се така, както аз НЕ ваксинирах щерките си!“

– 7 –

Екстремисти опитват да опропастят въвеждането на национална кампания по имунизация – хапе без зъби сър Лиам Доналдсон, първият лекар на Англия. Нормално е, г-н Доналдсон, кампаниите ви стават все по-нагли и нелепи. Никой не ви е виновен, че сте корумпирани до костите на мозъците си и подценявате интелекта на говедата. Още не ми е ясно какво го бърка толкова британският топ-лекар. Държи се сякаш е член на фармафията и се опасява, че губи пари…

– 8 –
“Хора умират след ваксинация срещу свински грип, но това било просто случайно”
– пишат с неприкрито смущение “екстремистите” Ребека Смит и Кейт Девлин за терористичното издание “Телеграф”.

– 9 –
“Полша няма да закупи противогрипни ваксини, преди да са щателно тествани” – изявление на полския министър-председател Доналд Туск за Асошейтед Прес, препредадено от канадска медия. Министърът признава, че държавите получават натиск от фармафията за закупуването на ваксини. Канадците са особено потърпевши от корупцията и безгръбначието в политическите среди, тъй като вече имат задължителни ваксинации. А на всичкото отгоре канадските ваксини съдържат 10 пъти повече тимерозал (живак).

– 10 –
Швейцария забранява ваксина срещу свински грип за бременни жени, деца и старци. Решението е взето, след като ваксината Pandemrix уби няколко души в Швеция. Докато шведските власти се опитват да отричат връзката между смъртните случаи и имунизациите, швейцарците действат безкомпромисно. Безкомпромисно и тъпо, защото биотерористичното оръжие Pandemrix просто ще бъде подменено с друго – ваксината Focetrix, която е сред рекордьорите по съдържание на сквалин и живак.

Свинщини в атака

Свръхдоза свинщини

– 11 –
По-малко от 0.1% от жителите на Франция са се имунизирали
– признава френският министър на здравеопазването Розелин Башело. Само 50 хиляди французи са се подлъгали по рекламната кампания за ваксините, което е нищожен процент, като се има предвид, че в страната живеят 65 милиона души. Франция е и една от страните с най-яростната опозиция на кампанията. “Ваксината е откровен опит за масово натравяне на населението”, казват в прав текст и тамошните “екстремисти”.

– 12 –
Италианците отказват ваксинация срещу свински грип
. Грипът е засегнал 540 хиляди души, като смъртните случаи са не повече от 30 – бройката не е по-голяма от жертвите на всеки друг грип. Въпреки че страната е закупила 48 хиляди дози от ваксината, италианците смятат, цитирам, че “рисковете от ваксината са повече от нейните позитиви”. Здравният министър Ф. Фацио и кметът на Рим – Дж. Алемано, са сред отказалите имунизация.

– 13 –
75% от финландците не желаят противогрипната ваксина. Три финландски медии, Ilta-Sanomat, MTV3 и Helsingin Sanomat, направиха по една собствена анкета за склонността на тамошните жители да се ваксинират срещу свински или друг грип. Резултатите са с незначителни разлики между трите анкети, като усреднените стойности показват, че над две трети от финландците не са склонни да рискуват и няма да се подложат на имунизация.

– 14 –
Българските политици пълнят ненаситните гуши на фармафията (а и своите собствени) с 12 милиона лева, като закупуват 180 000 ваксини “срещу” вируса А(H1N1). Една от многото причини да не плащаме данъци.

– 15 –
Родители, внимавайте какво правят с децата ви без ваше знание!
Момиченце от Бруклин се озовава в болница, след като е инжектирано с ваксина, без да е потърсено разрешението на родителите. Шестгодишната Никия Торес-Пиер е била хоспитализирана след инжекция “срещу” свински грип, поставена в училището. Подробности тук.

Ирландско момче откарано по спешност в болница броени минути след поставянето на противогрипна ваксина. 15-годишният Рис е бил в предсмъртна агония и е спасен на косъм, въпреки че преди имунизацията се е чувствал чудесно и никога не е боледувал от сериозни заболявания.

– 16 –
Странности у Крайна земля

Из второто издание на “Свръхдоза свинщини”:
Йосиф Моше – микробиолог на МОСАД (израелските тайни служби) – твърди, че ваксините на Baxter, произведени в украинския им клон, се разработват целенасочено като биотерористично оръжие.
Когато писах това на 23 септември, се поколебах дали не прекалявам. Убеден съм, че подобни мисли са минавали и на източниците ми. Сега не съжалявам, че публикувах новината, тъй като имам повод да се позовавам на нея. Писана е преди изобщо на някого да му хрумне, че в Украйна наистина може да има епидемия от странно заболяване, което ще отнема животи по-бързо и в по-големи количества от свинския грип.

Както и да го погледнем, Йосиф Моше, когото арестуваха след изявлението за Украйна по съмнителни обвинения за “екстремизъм”, или наистина е имал информация за заговор, или е пророк, или е успял да налучка страната, в която има сериозен проблем, въпреки че шансът за успех в гадаенето е бил приблизително 1:200 (при малко над 190 държави в света). Независимо какъв точно е случаят, два месеца, след като Моше отправи предупреждението, думите му вече са факт. В Украйна върлува нещо, което наподобява грип на стероиди, като се прави всичко възможно да се потулят свидетелските показания, че странни самолети са разпръсквали вещества над градовете, където скоро след това е започнала епидемията. Източник.

Моше и още няколко “екстремисти” с конспиративни наклонности от месеци предупреждаваха още, че епидемия, било от свински грип, или друго заболяване, може да бъде ползвана като повод за установяването на военно положение. Сега и това е факт – Украйна е пред  военно положение.

Има нещо скрито у Крайна земля.

Има нещо гнило у Крайна земля.

В същото време Световната здравна организация (СЗО) лъже на поразия, че украинският вирус е H1N1, а смъртността е висока, тъй като това по начало си бил “вирус-убиец”. След като украинските власти отрекоха, че са давали конкретни данни на СЗО за същността на епидемията, Маргарет Чан и нейните клакьори се принудиха да смотолевят, че отъждествяването на украинският вирус с този на свински грип е било… логично предположение. Източник.

Щом всеки може да прави “логични предположения”, ето едно и от мен. Проблемът в Украйна се дължи на това, което каза и Моше. Вирусът е модифициран в тамошната лаборатория на Baxter, за да бъде по-заразен и по-смъртоносен. Тази фармафиотска компания веднъж беше хваната от чехите със свръхопасна пратка, този път и предупрежденията не помогнаха. Ситуацията в Украйна е генерална репетиция за събития, предвидени да се случат в глобален мащаб. Нищо чудно след два месеца пак да се цитирам…

– 17 –
За разлика от “екстремиста” Йосиф Моше, д-р Морис Хилман е уважаван лекар, имал неблагоразумието да се цани на работа във фармафията. В клипа можете да чуете неговата изповед – той е категоричен, че бумът на раковите заболявания и СПИН се дължат на ваксините. И не става дума за инцидент – ваксините по начало са замислени като биотерористични оръжия за евгеника на населението.

– 18 –
Разрешават употребата на експериментални лекарства заради истерията по свинския грип.
Американската комисия, одобряваваща храни и лекарства, е разрешила при по-тежките случаи на свински грип да бъде ползван медикаментът Peramivir. Особеното е, че Peramivir все още е във фаза на разработка, не е тестван и съответно одобрението не е нищо друго, а държавно разрешение хората да бъдат ползвани за опитни мишки. Едно е сигурно – ако някой умре заради експерименталния препарат, ще бъде обвинен вирусът, а не безхаберието на фармафията и техните корумпирани ортаци от въпросната държавна комисия.

Разбира се, фармацевтичните картели имат цяла колекция от алтернативи на ваксините, които се продават лошо заради лошите екстремисти и терористичните им атаки срещу кампаниите за имунизация. Например през последните седмици западните масмедии се ангажираха да пробутват статинови препарати “срещу свински грип”. За протокола: статиновите лекарства увреждат мускулите и в някои случаи водят до понижено либидо.

Паника!

– 19 –
Ако вече ви е писнало да слушате за свински грип и “лекарствата” срещу него, фармафията отрано си подготвя почвата за бъдещи продажби. Да сте чували за Синдром на неуморната вагина (Restless Vagina Syndrome)? Не сте?! Ама че сте медицински неграмотни! Е, вече чухте. Ако имате неуморна вагина, но нямате либидото на 19-годишно момче и партньорът ви трудно ви задоволява, ваксинирайте се и всичко ще се оправи. Ако от самата дума “ваксина” ви се повръща, фармафията предлага цяр за интимния ви живот и под формата на хапче.

Още три безполезни и опасни ваксини в процес на разработка:

Ваксина 1: Пушачи, Nabi Pharmaceuticals е на крачка от успешната разработка на ваксина срещу никотинова зависимост. Мда, мъртвите и раково болните избягват да пушат… Cytos Biotechnology работят върху конкурентна ваксина, само дето началните тестове не са били много оптимистични. Пушачи, ще почакате.

Ваксина 2: Тайландска ваксина твърде прибързано беше обявена за съществен пробив в борбата с биотерористичното оръжие СПИН. Само седмици след първоначалния телешки възторг се разбра, че тестовете не само не са толкова обнадеждаващи, но ваксината е и доста опасна. Язък за патоса на масмедиите. Новите данни за тази ваксина не се чуват много-много. Очаквано.

Ваксина 3: Някой предположил, че затлъстяването се дължи на вирус. Втори забелязал, че има масово затлъстяване в някои страни. На трети веднага му хрумнало, че това може би се дължи на епидемия от „дебелански вирус“. Четвърти се впуснал да прави ваксина срещу епидемията. А масмедиите и медицински грамотните фармацевти по форумите несъмнено ще ви я продадат!

– 20 –
“Двайсет причини защо витамин D е по-добро решение от ваксината срещу свински грип” – статията е с достатъчно самообясняващо се заглавие. И идва от сайт, който няма да се опитва да ви продава нито ваксина, нито “Тамифлу”, нито нещо за неуморна вагина, малка пишка, лош дъх или бръчки…

Винаги се питайте КОЙ печели!

Това е всичко, приятели!

Това е всичко, приятели!

И за финал:

Кратка история на медицината
2000 г. пр.н.е. – Ето, изяш този корен.
1000 г. от н.е. – Не яж този корен, той е езически! Кажи тази молитва.
1850 г. от н.е. – Да казваш молитви е суеверно! Изпий тази отвара!
1940 от н.е. – В тази отвара има змийска отрова! Глътни това хапче!
1985 от н.е. – Това хапче не е ефикасно! Вземи този антибиотик!
2000 от н.е. – Този антибиотик е вреден! Ето, изяж този корен!

Споделете публикацията

Google1

За Стопанина

is@otizvora.com | Иван Стаменов — Стопанина пише статии на политически, здравни, развлекателни, исторически и духовни теми. От 2016 г. поддържа „От Извора“, като се издържа от дарения на читателите. Превежда статии, книги и непубликувани досега антропософски лекции. Подкастър и издател на други автори.

Всички публикации

15 коментара за "Свръхдоза свинщини – vol. 3"

 1. не се ваксинирам  10.11.2009 г. | 11:29 ч.

  Браво много добри неща за грипа и ваксините.Аз до преди две години също бях с промит мозък относно полезноста на ваксините и се ваксинирах срещу сезонния грип,но какво ставаше все се разболявах от грип.Отделно един месец след ваксината се чуствах кофти и така докато не видях обратната страна монетата,като разбрах,че ваксините са толкова вредни и не предлагат никакъв имунитет срещу вируса,а и ти вкарват чужди неща на кокошки и какво ли не.От както спрях ваксините през цялата година един двапъти от настинка да съм болен най-много,като се оправям за два три дена забравих какво е грип.Тези които го наричат сектант незнам кой е сектат,но съм сигорен,че без ваксина е много по добре.Тези които се ваксинарат ми се виждат като не сектатнти ами самоубици.Без ваксината е много по-добре знам го от личен опит.

 2. Привет от Украйна  10.11.2009 г. | 20:14 ч.

  В Украйна няма военно положение. Говореше се за въвеждане на извънредно положение, но засега то не е станало факт.
  В Украйна през януари предстоят президентски избори. Може би 80% от ставащото в страната във връзка с грипа има политически оттенък.
  Медицински лица от Западна Украйна говорят, че първите и най-изненадващи смъртни случаи са били от нещо като белодробна чума. Умирали главно млади хора, като за 2-4 дена белият им дроб се превръща буквално на пихтия.
  Официална информация за това разбира се няма.
  Вчера имаше делегация на СЗО. Господата настояват за мащабно ваксиниране на населението, Тимошенко им отговаря, че украинците се страхуват от ваксиниране. Опровергава и министъра на здравеопазването, който обяви емидемия от свински грип (физиономията му при това беше на човек, който особено не разбира какво точно произнася) – че грипът не бил свински, а обикновен.
  Към днешен ден от свински грип (дали точно от него?)в Украйна са починали 67 души при население около 42 милиона.
  Вчера в новините от Русия – изявление на министърката на здравеопазването: свинският грип се разпространявал много бързо, затова ваксината започва да се използва още сега – две седмици преди! да са завършили клиничните й изпитания. Обаче дамата в следващото изречение уверява,че ваксината била клинично доказано абсолютно безопасна. Самата тя НЕ се е ваксинирала. Физиономията й беше като на украинския й колега.

 3. Стопанина  10.11.2009 г. | 23:10 ч.

  Отвръщам на привета от Украйна и благодаря за поясненията около тамошното положение. Дано не се стига до „пълнокръвно“ военно положение, че и сега си е достатъчно страшно.

 4. sprihav  12.11.2009 г. | 02:22 ч.

  Като благодариш за поясненията, поне си редактирай статията.

 5. Стопанина  12.11.2009 г. | 04:03 ч.

  Защо да я редактирам?
  Ако я редактирам, за какво ще се отнасят поясненията?

  Ето няколко линка, подкрепящи написаното за военното положение:

  http://preventdisease.com/news/09/110609_ukraine_prez_declares_martial_law.shtml – буквално.

  http://www.doomdaily.com/tag/martial-law/ – в преносен смисъл защо пандемичните закони са равносилни на военно положение и как една държава става под медико-полицейски диктат.

  http://www.president.gov.ua/en/news/15609.html – на официалния си сайт укр. президент говори как хората не трябва да се събират на групи и прочие военно-положеченски нещица.

  Не ми трябва да чакам CNN да обяви ситуацията като военно положение, за да го наричам така. Нищо че не е „политически коректно“. Те за това са поясненията…

 6. Стопанина  12.11.2009 г. | 16:37 ч.

  Пандемия? Каква грипна пандемия?

  Из статията Pandemic? What Flu Pandemic? на британското издание Independent:

  Тазгодишната пандемия може да се окаже най-слабата откакто се води статистика. Свинският грип се разпространява по-бавно, отколкото се очакваше, а последните данни сочат равномерно разпространение, дори спад в новите случаи на заразяване. Протича леко при повечето хора и тежко при малцина – сякаш подбира деца и помилва възрастните. […]

  Досега в Англия от вируса са починали 154 души, около половината от които са под 45 години. Също така 1431 болни от свински грип са били приети в болница през миналата седмица. Но в сравнение с предишни пандемии – включително епидемии на сезонен грип – жертвите досега са относително малобройни. […]

  През юли, скоро след като Световната здравна организация обяви първата грипна пандемия от 40 години насам, британският топ-медик сър Лиам Доналдсон публикува най-лошия сценарий, който може да се развие занапред, в който предполагаше, че страната трябва да се подготви за 65,000 смъртни случая. Тази прогноза по-късно беше двойно занижена. А през септември „най-лошата прогноза“ беше посечена на 19,000 смъртни случая. През октомври беше дори още по-занижена на 1,000 случая. За сравнение, смъртността при обикновения ежегоден сезонен грип е между 4 и 8 хиляди души.

  Източник: Индипендънт

 7. Тиранозавър Рекс  12.11.2009 г. | 19:32 ч.

  В държавата, дето се намирам (Франция) свинщината с масовата ваксинация почна днес- ще ваксинират поне 20% от населението … пък аз кротко ще им гледам сеира … едно защото не желая, друго- и аз и съпругата ми и детето вече преболедувахме свински грип …
  Свинщината е пълна.

 8. Стопанина  13.11.2009 г. | 14:12 ч.

  Рекс, мъдро решение.
  Гледай сеир:

  1. Млад спортист от Вирджиния, САЩ, се озовава в инвалидна количка след инжекция „срещу“ H1N1. 14-годишният атлет Джордан Макфарланд, напълно здраво американско момче, е получило жестоко главоболие, мускулни спазми и слаба чувствителност в краката… всичко това броени часове след имунизацията му с противогрипна ваксина. Часове след поставянето на ваксината положението дотолкова се влошило, че сега се налага да седи в инвалидна количка. Лекарите са поставили диагноза Guillain-Barre Syndrome и прогнозират, че ще се налага да прохожда с помощни средства в продължение на минимум четири-шест седмици.

  2. SIGA Technologies отрича да е замесена в разработката на поредна проблемна ваксина. Съвместно проучване на група „екстремисти“, противящи се на фармафията и имащи своя талибанска пещера във Facebook, открива, че въпросната компания лъже като американски президент на пресконференция.

  3. Масови ваксинации в Норвегия – масов скок на случаите с нови заболявания. Може би е… „случайно“?! Блажени са верващите.

 9. Стопанина  13.11.2009 г. | 21:06 ч.

  4. Д-р Лен Хоровиц прави на пух и прах д-р Оз заради лъжливата му пропаганда на ваксините. За да гледате сеира в ефир, кликнете тук.

  5. Пропаганда за деца: „Сид Умника взима противогрипна ваксина“

  6. Фармафията посяга и на 6-месечни бебета със „специална ваксина“ – одобрената(!) отвора съдържа живак в количества, причиняващи неврологични заболявания и у възрастни.

  7. Пореден случай на синдрома Guillain-Barre, но този път във Франция, се появява броени дни след поставянето на противогрипна ваксина. Случаят с болестта на младата жена допълнително охлажда ентусиазма на французите да се ваксинират.

  8. Поредна атака на медия, която е собственост на Рупърт Мърдок, атакува противниците на фармафията, като ги обвинява в какви ли не грехове. Включително за „несериозни“ твърдения, че живакът е вреден за хората. Въпросната публикация на „Ню Йорк Пост“.

  9. Отговор от д-р Лен Хоровиц на горната статия. Също така е направена и кратка ретроспекция за корупцията в изданията на магната Мърдок и неговите сподвижници.

 10. Стопанина  14.11.2009 г. | 18:36 ч.

  Рекс, съжалявам, по погрешка изтрих едно твое мнение. За щастие, беше останало в кеша – ето го:

  Ваксинирано двегодишно дете е починало от грип A/H1N1 във Финландия,
  я от грип я от ваксината … пък и да е от грип, значи толкова помага ваксината.
  Веднъж преди 15 години се ваксинирах за грип с инфлувак- това дето стана е, че три дена после едва си мърдах ръката от отока и второ- всъщност изкарах най-тежкият си грип. А свинският наистина не беше въобще от най-леките дето сме карали- направо си беше гадничък грип- 6 дена повишена Т и т.н. и детето след това трябваше да пие няколко дни антибиотици за ангина, дето се добави като усложнение, но се оправихме и без ваксини …
  Иначе постоянно се налага да отклонявам предложения на лекари за слагане на тая и оная ваксини (незадължителни) щото било много добре …

 11. Avatara  26.11.2009 г. | 12:31 ч.

  Здравейте,

  Името ми е Георги Тодоров Герасимов и повече от двадесет години се занимавам с математическо моделиране на лекарствени взаимодействия. Ако изпишете трите ми имена в Google, ще прочетете поне една моя статия по темата.

  Искам да благодаря на автора на блога за публикациите. Поздравявам го за това, че е обективен и, че за разлика от други автори се аргументира.
  Не само ваксините, а и редица синтетични лекарствени препарати са опасни за здравето. Не знам защо, но и медици и фармацевти някак срамежливо избягват темата за неврологичните заболявания. Не знам защо, но дори в настоящият момент медици и фармацевти не желаят високотехнологични методики като радиохирургията, фазовочестотният анализ на миографските сигнали и пр., да навлезат в диагностиката и медицината. Факт е, че към настоящият момент в света има само един единствен действащ рецептурен справочник. Лекарствените такива са безброй, но рецептурните са нежелани, защото там ясно са описани нежелателните in vivo взаимодействия между различни лекарствени препарати.
  Що се отнася до форумите на Mamma-BG, както и до някои други, то моето, а и мнението на редаца колеги (медици, микробиолози и др.) е, че те са вредни и в тях се пишат ужасяващи глупости. Но … живеем в свят в който проявата на некомпетентност се приема за „експертно мнение“.
  Още веднъж Ви благодаря за всичко, което сте написали. Радвам се, че има хора като Вас.
  Бих се радвал ако все по-често може да четем такива публикации.

  Желая Ви много успехи и един приятен и усмихнат свн.

  С уважение

  Г.Т.Герасимов
  (Avatara)

 12. Стопанина  26.11.2009 г. | 12:53 ч.

  Георги, аз благодаря за подкрепата. Ако имаш желание, мога да публикувам някоя от статиите, която прецениш, че има отношение към темата. Нямам време да проучвам всяка отрова на фармафията, а и няма да е нужно, ако вече си го правил.

 13. Стоян Стоянов  26.11.2009 г. | 22:39 ч.

  Ето днешната новина, която подтвърждава тезата на автора: „Свинският грип – грандиозна корупционна афера?“ . http://dnes.dir.bg/2009/11/26/news5439927.html
  А ето е руски филм от преди две години за ваксините:
  http://video.google.com/videoplay?docid=1103396999649583027&hl=en#

 14. =======  07.01.2010 г. | 09:41 ч.

  http://blitz.bg/news/article/67477

  Разследват фармацевтичните компании за свинския грип

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.