Свръхдоза свинщини – vol. 2

Отричането на ваксините и най-вече на новата отрова – тази „срещу“ свински грип – вече е толкова твърдо сред пробуждащата се публика, че пропагандаторите на биотерористичните оръжия са принудени да работят денонощно. От първото издание на „Свръхдоза свинщини“ минаха само няколко дни, но вече се налага продължението. Нови 10 парчета от пъзела, въпреки че те са малка подборка от всичко, изписано по медиите. Започвам с хитове от пропагандната машина, при това с шедьовър от родната преса:

1. Атакува ни грип 2 в 1 – пише „Монитор“. Подзаглавието е (ха, познайте!) „Ваксината за смъртоносния вирус готова до Нова година“. Идвал „грип 2 в 1“. Нещо като шампоан и балсам в едно. Или като препарат за почистване на фаянс и паркет – 2 в 1. О, я стига! Ваксината за „смъртоносния вирус“ е 100 боклука в 1 инжекция. Колегите, събудете се – поне малко reality check, а?!

2. Свинският грип може да убие милиони – се казва в доклад на Обединените нации (ОН). Значи, Световната здравна организация, която е в комбина с мафиотските фармамилиардери беше изобличена за създаването на истерия за една фалшива пандемия от категория 6. Думата на СЗО не струва и пет стотинки. Затова пропагандата е поета от ОН. Данните вече не са за 2 милиарда души, които ще заболеят, а жертвите са намалени на милиони. Важното тук е, че ОН е организацията, от която е създадена СЗО! Излиза, че когато малките мафиоти не се справят с пропагандата, лично шефовете се захващат с работата.

3. Страховете от свински грип се завръщат – заглавие на BBC. Това е отговор на статията, че страховете са били неоснователни. Какво се е случило между двете статии, та „страховете да се връщат“? Нищо! 5 хиляди души заболели в Англия. Отново измама, като се цитират големи бройки на заболелите и се внушава, че тези хора ще измрат. Което просто няма как да стане. Смъртността си остава 0.007 процента или 1 човек на 100 хиляди души.

Свръхдоза свинщини - volume 2

Ако не сте наплашени достатъчно от глупостите в медиите, ето още причини за страх, но от друго естество:

4. Глоба от $1000 на ден и 30 дни затвор, ако откажете ваксината в Масачузетс – да е честит новият закон на янките! Страхът от принудата мобилизира силата на самопринудата. А пък в Бостън ще слагат метални гривни на ваксинираните. Това ще ги различава от „терористите“, които откажат отровата в кръвта си.

5. Ваксинация на живо – мацка се ваксинира по телевизията! Не виждаме дали наистина й слагат ваксина, или физиологичен разтвор, но като пропагандата по телевизията няма втора пропаганда. Показват „нещо“, обясняват какво трябва да вярваш, че виждаш, след което те смятат за параноик, ако не им вярваш. Над 80% от хората формират мненията си именно от предавания като това. Нека си остане за тяхна сметка. Тези, които мислят самостоятелно, нека видят и това предаване. В него създателите на ваксината отказват да бъдат инжектирани с нея! Това говори достатъчно.

6. Здравните власти прикриват произхода на грипа – статия на Prevent Desease за манипулациите в Канада относно опитите да се прикрие факта, че повечето случаи на грип се идентифицират без каквито и да било доказателства и изследвания за свински грип. Колкото до произхода на свинския грип, той е разработен в американска лаборатория, за да бъде оправдана ваксината и политиката за поболяване и евгеника на населението. Йосиф Моше – микробиолог на МОСАД (израелските тайни служби) – твърди, че ваксините на Baxter, произведени в украинския им клон, се разработват целенасочено като биотерористично оръжие. Ваксините от Украйна ще съдържат аджувант (добавка), разработена да понижи допълнително имунната система – на практика нещо като изкуствен вирус на HIV (и СПИН)! Ще съдържа и репликирана RNA от вируса, създал пандемията на испански грип през 1918 година. Въпросният Моше беше обявен от масмедиите за психопат и терорист.

Вирусът Baxter в атака

Вирусът Baxter в атака

7. Седем бездомници от Полша умират при тестове на ваксина от Baxter – ето как се „одобряват“ ваксините. Тестват се върху бедни или бездомни хора, които или нямат средства да водят съдебни дела, или изобщо нямат роднини, които да вдигат шум в медиите. Напомням и че същите тези Baxter бяха хванати след извънредни тестове в Чехия, където се разбра, че ваксината им „срещу“ птичи грип съдържа жив вирус на стероиди, който можеше да доведе до медицинска катастрофа. Пратката за 18 държави беше унищожена, благодарение на един извънреден тест.

8. Новият микрочип-имплант на VeriChip – разработен специално, за да разпознава и вируса H1N1. Преди 30 и 20 години „психопатите с конспиративните теории“ предупреждаваха, че наближава времето, когато всички ще бъдат задължени да си имплантират микрочип. Тогава звучеше абсурдно и наистина налудничаво. Днес предупрежденията им са факт. VeriChip осигурява чипове за имплантиране на американските войници (за да бъдат разпознавани, когато не остане много от тях). Осигурява и чиповете на мексиканските пожарникари и полицаи (по същите причини). На болните от Алцхаймер се имплантират чипове, за да бъдат идентифицирани, ако се изгубят. Готви се и имплантирането на чипове в мозъка им, защото това забавяло развитието на болестта. Всички болни, които трябва редовно за вземат лекарства, могат да помислят за имплантирането на микрочип, който да ги подсеща.

Довчерашните „психопати“ се оказаха пророци. Сега остава само да изчезнат материалните пари (банкноти и монети), като бъдат заменени изцяло с електронни. Тогава микрочипът, поставян на „челото и десницата“,  ще е единственото средство за продаване и купуване. Нещо, за което ни предупреждават и библейските пророци. А технологията за този апокалиптичен сценарий вече я има. Няма предпоставка за премахването на материалните пари, но тя винаги може да бъде създадена. И ще бъде – медиите могат да ви убедят, че ваксините ви служат за добро, та електронните пари ли няма да са „най-удобното нещо на света“?

9. Във видеоинтервю Рауни Килде – една от най-търсените лекарки във Финландия и Норвегия – говори за конспирацията и целите на ваксината „срещу“ свински грип:

В тази връзка друг доктор – Лен Хоровиц, прочут враг на смъртоносния бизнес за милиарди – изпрати документи на ФБР за манипулацията на фармафията. А също и уличаващи материали, че най-яростните пропагандатори на измамата са медийните картели на Рокфелер, Мърдок и лица, приближени до английската кралска фамилия, които имат силно влияние в САЩ, Канада, Острова и Австралия. Акцията на д-р Хоровиц, разбира се, е по-скоро партизанска. Той не се заблуждава, че ФБР ще си мръдне пръста, за да разследва сигналите му, тъй като Бюрото, ЦРУ и Американската армия са по-заети да провеждат учения, в които войниците и полицаите ще налагат насилствена карантина или отказ от достъп до училищата и работните места на тези, които откажат да бъдат ваксинирани. От друга страна д-р Хоровиц беше този, който една година преди истерията с антракса в пощенски пликове предупреди, че се задава такава „терористична акция“. Откъде го знаеше? Фармафията беше патентовала нова ваксина срещу антракс и единственият начин да й осигури маркетинг беше да наплаши случайно подбрани хора, живеещи на отдалечени места – с други думи, „мащабен и сериозен проблем“.

Радиоводещият Алекс Джоунс интервюира д-р Лен Хоровиц:

За подробности и актуализации по случая следете FluScam.com.

10. Ако ваксината „срещу“ свински грип се провали – а тя трябва да се провали! – не мислете, че фармафията няма скрит коз в ръкава. Според тяхното министерство на пропагандата високото кръвно налягане можело да се лекува или предотврати с ваксина.

Подобни глупости, както изглежда, тепърва ще ни причиняват хипертония.

Споделете публикацията

Google1

За Стопанина

is@otizvora.com | Иван Стаменов — Стопанина пише статии на политически, здравни, развлекателни, исторически и духовни теми. От 2016 г. поддържа „От Извора“, като се издържа от дарения на читателите. Превежда статии, книги и непубликувани досега антропософски лекции. Подкастър и издател на други автори.

Всички публикации

6 коментара за "Свръхдоза свинщини – vol. 2"

 1. стопанина  23.09.2009 г. | 01:01 ч.

  За акцията на Хоровиц, отразена в медиите:

  Dr. Leonard G. Horowitz, America’s leading consumer health expert, and Sherri Kane, an investigative journalist, have released shocking proof in legal affidavits that leaders of a private global biotechnology “trust” are behind everything you ever heard about pandemic flu, including its origin and alleged prevention via vaccination. Their documents, being sent through attorneys to the FBI today, evidence powerful industrialists operating a crime ring within “Partnership for New York City” are behind the pandemic’s creation, media persuasions, vaccination preparations, and health official promotions seen everywhere from supermarkets to health clinics.

  “David Rockefeller’s trust, that engages several powerful partners on Wall Street, including media moguls Rupert Murdock, Morton Zuckerman, Thomas Glocer, and former Chairman of the Board of Directors of the Federal Reserve Bank of New York, Jerry Speyer,” are implicated in advancing global genocide,” Dr. Horowitz wrote to FBI directors, through a team of attorneys assembled to stop the swine flu vaccines from being given.

  “This ‘partnership’ controls biotechnology research and development globally. Health commerce internationally is also controlled virtually entirely by this trust that exercises near complete control over mainstream media to promote/propagandize its products and services for the drug cartel’s organized crime. This trust, in essence, makes or breaks medical and natural healing markets, primarily through the mass media companies and propaganda it wields for social engineering and market building,” Dr. Horowitz wrote.

  Among the most stunning revelations from the Horowitz-Kane research are those linking Larry Silverstein of Silverstein Properties, Inc., and the 9-11 terrorist attacks, to the drug cartel’s geopolitical, economic, and population reduction activities. Mr. Silverstein, leaser of the World Trade Center who authorized to have building 7 “pulled,” meaning detonated, is a chief suspect in the “9-11 truth” investigation. Silverstein is currently landlord and co-partner in the biotechnology trust founded by David Rockefeller and implicated by these new discoveries.

  “If these people can get away with killing more than 3,000 people in 8 seconds on 9-11, they are completely capable of murdering millions, even billions, of people worldwide this flu season,” Dr. Horowitz commented. “I pray these revelations will save millions of lives and help activists call upon President Barack Obama to demand legitimate inquiries into these genocidal atrocities.”

 2. Znaesht  23.09.2009 г. | 19:08 ч.

  „Нещо, за което ни предупреждават и библейските пророци“

  Така както се намериха пророци за жертвите от свинският грип,така и Библията доказва,че е писана от нейните пророци.т.е. сьщите тези хора.

 3. стопанина  23.09.2009 г. | 20:16 ч.

  Знаещ, поясни се. От изявлението ти излиза, че Библията е писана от Световната здравна организация и Обединените нации. Виждам сериозен анахронизъм. Ако намекваш, че библейските пророци не са пророци, а измислица на „илюминатите“, не съм съгласен.

 4. ninja tune  21.10.2009 г. | 18:46 ч.

  Znaesht, нищо не знаеш брат! Виж стопанина как те нареди само–доволно!

 5. jolito  08.11.2009 г. | 11:02 ч.

  Новия завет е писан от Плиний Младши и римската елитарна фамилия Писо. Не библията предсказва събитията, а това е сценария по който всички живеем оттогава.

 6. Стопанина  08.11.2009 г. | 17:25 ч.

  jolito, барем един аргумент към твърдението? 🙂

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.