10 опасни лъжи – или как здравната кочина е на път да стане кланица

Автор: Иван Стаменов

Статията е за свинете и техните ваксини. Ама нещо ме кара да се сещам за “Фермата” на Джордж Оруел. Там има една разтърсваща сцена, когато прасетата откарват с измама и насилие застаряващия жребец Оувес в кланицата, като твърдят, че го водят в болница за лечение. Някои от животните във фермата изразяват съмнения: “Оувес! Излез! Бързо излез! Водят те на смърт!” Прасето Квик – пропаганден министър на свинската власт, продала Оувес – намира точните думи да приспи вниманието: “Преди фургонът бил собственост на кланицата и наскоро бил купен от ветеринарния лекар, който още не бил сменил надписа. Така именно възникнало недоразумението.” Почти всички животни повярвали. А тези, които не вярвали, не намерили точните думи да възразят.

На мен пък думите ми идат отвътре. Днес, десетилетия след написването на “Фермата”, можем да гледаме на Оруел като пророк. Скоро не само застаряващите животни, но и тези в развета на силите си, ще бъдат продадени на свинските интереси. Подготовката чрез измами вече достига своя апогей: “Свинският грип е на прага на дома ви. Не го виждате никъде около вас, но той е някъде там и ви дебне. Страхувайте се! Страхувайте се! Торбалан иде…” Дори от кратките сведения в масмедиите вече става ясно, че карането към кланицата може да стане и чрез насилие. Някои от животните квичим: “Водят ни на смърт с тези ваксини!” Други се оглеждат неразбиращо с късогледи очи и тъй като свинският “научен” авторитет е тежък авторитет, за късогледите, вместо да правят свои проучвания, е някак по-лесно да припознаят дори кланицата като клиника. Не по-малко изумително е когато поболяването и убийствата на хора с ваксини са наричани “лечение”.

Задава се масова касапница с биотерористично оръжие, наречено за краткост ваксина.


Задава се масова касапница с биотерористично оръжие,
наречено за краткост ваксина.

Ваксината „срещу“ свински грип е като разделителна линия. В зависимост от коя страна на тази линия застанем ще проличи доколко сме осъзнати и способни да отстояваме правата и интересите си. Никой няма право да казва, че не е бил предупреден или че не е имало информация за опасността от ваксините. Всеки, който твърди, че не е знаел достатъчно аргументи, за да каже “не, докторе, инжектирай на себе си отровата”, се самозалъгва или предпочита да се прави на неангажиращо разсеян. И все пак за тези, които бавно схващат или тепърва навлизат в проблематиката, предлагам

изобличаването на 10 лъжи, които ще ни спестят кланицата и здравословни проблеми за години напред

Лъжа #1. Свинският грип е по-опасен от сезонния.

Опашата лъжа, която дори масмедиите не могат да направят истина. Непрекъснатото повтаряне на една лъжа не я прави истина, а банална лъжа. Свинският грип (H1N1) има същите симптоми като сезонния грип и се отразява различно на отделните хора. Някои могат да го изкарат на крак, други – на легло, при трети, които имат хронични заболявания, може да се стигне до болнично наблюдение.

Прасето Гошко на легло

Прасето Гошко на легло. Болно е от свински грип.
Нищо, ще полежи и ще се оправи.

Смъртността от H1N1 не е по-висока от сезонния грип – тя е 0.007 процента. Тоест от УСЛОЖНЕНИЯТА на свински грип умира 1 човек измежду 100,000 души. В света има премного други болести или социални причини, които са по-смъртоносни. А изтъкването на свинския грип – просто една форма на грип – е шумна реклама за ваксините, и нищо друго.

Лъжа #2. Във ваксините няма подсилващи добавки – тъй наречените аджуванти.

До тази лъжа не се прибягва в България, тъй като не е необходима – никой не пита! Медиите на запад, особено по-големите, които по правило са собственост на лица, които печелят и от фармацевтични продукти, вече не се свенят да разпространяват неверни данни.

Ето каква е системата. Самите производители обявяват, че във ваксините ще има аджуванти. Естествено, че ще има. Това е практика. От изявленията на европейските компании Baxter и GlaxoSmithKline дори излиза, че тези опасни (но уж нужни) добавки ще са повече за европейските ваксини. Появяват се съответните опасения на лекари, които си разбират от работата и пишат за малки, независими здрави онлайн или печатни издания.

Ролята на корпоративните медии е да надвикат малките медии с гръмки лъжи.

Лъжа #3. Ваксините ви предпазват от свински грип.

Може би най-голямата лъжа от всички, която се повтаря и потретя безспир от медиите. Защото е по-лесно да преведеш press release на Световната здравна организация и нейните бизнес-партньори, отколкото да мислиш или да правиш проучвания и елементарни сметки.

Истината в едно изречение: даже ако ваксината създаде антитела, това не значи автоматично, че имате сигурен имунитет срещу вируса, особено ако той мутира (както става обикновено).
Маргарет Чан

Леля Чан е във вихъра си – плаши, прогнозира, цеди през зъби…
Човек я гледа, слуша и често си мисли: „Таз’ е натровена с гъби!“
Тя си има верни авери – властници и милиардери, разни гадини…

Стават все по-богати. Вие пък – болни. Все зарад’ техни ваксини.

Лъжа #4. Ваксините са сигурни и одобрени.

Кой може да го гарантира и как ще го гарантира? Журналистът, който пише, че една ваксина ще е одобрена? Или лекарят, който твърди, че ви инжектира със сигурна ваксина? Те откъде знаят? Няма откъде да знаят, а подобни изказвания са просто желание това да е така и следствие от предоверяването в “авторитета” на хора, които лекарите и журналистите не познават.

Истината в три често повтарящи се сценария.
1) Ваксината е тествана и ВЕДНАГА се появяват последици. Тези, които ТРЯБВА да одобрят ваксината, за да може производителят да си получи парите, отричат връзката между последиците и ваксините. Подобни истории съществуват в хиляди от десетилетия насам.

2) Одобрението на която и да било ваксина броени дни или месеци преди нейното масово производство е измама. В случая на тази срещу свински грип даже има “одобряване” СЛЕД производството на 90 милиона бройки. И преди, и след масовото производство, а също и независимо от липсата и наличието на данни от тестове, одобряването е фиктивно.

Истината в едно изречение: често ваксините се доказват като вредни ГОДИНИ или ДЕСЕТИЛЕТИЯ след събирането на статистики и тяхното анализиране. Все по-често се изтъква, че ваксините, поставяни в бебешка възраст, водят до множество заболявяния в зряла възраст – 20, 40 или повече години след поставянето им.

Ваксините - оръжието за евгеника и неестествен подбор на населението.

Ваксините – оръжието за евгеника и неестествен подбор на населението.
Съставките на някои ваксини се смятат и за причинители на стерилитет.

3) Деца и бременни жени не могат да участват в тестовете на ваксините. А точно те са нарочени за опитни мишки на “одобрените” ваксини срещу свински грип. Това говори достатъчно за “одобрението” и колко струва. Колкото до сигурността, повечето от добавките във ваксините са смятани за опасни за бременните жени.

Лъжа #5. Ваксината не съдържа живи вируси.

Тази лъжа се появи, когато много хора осъзнаха, че свинският грип може да стане реален глобален проблем само с помощта на ваксините “срещу” него. Тоест, че ваксините ще предизвикат пандемията от категория 5 и 6, каквато в момента няма и дори теоретически е немислима.

Истината в едно изречение: Ваксините се правят, като вземеш жив вирус, след това го “омаломощиш” и инжектираш направо в кръвоносната система на хората, като заобикаляш естествените системи за защита на организма. Този принцип важи в пълна сила и за ваксината срещу свински грип. Жив вирус на свински грип има и в назалните спрейчета, с които атакуват децата, които ги е страх (с основание!) от боцкането. Спрейовете водят до по-силна имунна реакция, но винаги има не малка опасност вирусът да се размножи бързо при хора със слаб имунитет.

Медици вкарват жив вирус на свински грип през носа на дете.Медици вкарват жив вирус на свински грип през носа на дете.

Колко “омаломощен” и “зашеметен” ще е живият вирус на свински грип, който ще се разпространява във всички ваксини “срещу” него? Истината: само един Господ знае.

Една от големите компании, които разработват такава ваксина, е Baxter, срещу която и до днес се водят няколко дела за умишлен опит да предизвика заразяване на хора с изкуствено създадена и подсилена форма на птичи грип, за да може по-късно да продаде още, вече “по-сигурни” ваксини и лекарства. Тези дела са заведени от организации в Америка, Европа и дори Азия (в частност Индия). Скандалът гръмна, когато ваксини от австрийския клон на Baxter бяха допълнително и независимо “одобрявани” в Чешката република. Там се установи, че са живо биотерористично оръжие. Ако чехите не се бяха захванали да изследват пратката, предназначена за 18 европейски държави, последиците от подсиления вирус на Baxter щяха да са катастрофални.

Същите тези Baxter са сред основните производители на ваксината “срещу” свински грип за Европа (без Англия) и САЩ. Можем да твърдим, че са забъркали поредната каша, защото са патентовали своята свинска ваксина броени месеци, преди някои да чуе за пандемия от свински грип. Явно в маркетинговия им отдел е пълно с врачки и щатни пророци…

Лъжа #6. Противниците на ваксините са параноици. Една сериозна компания не би навредила умишлено на хората.

Това е лъжа, когато се казва публично от пропагандаторите на ваксините. Иначе има и друга форма – самозалъгване сред, за съжаление, не малко хора, които се вкопчват в свинския авторитет или просто постъпват като щраусите пред всяка опасност.

Малка част от съдържанието на “одобрените” ваксини от “сериозните” компании:

1) Тимерозал (живак под прикритие) – дори не се води като “добавка”, а присъства в много ваксини, без да е обяснено… ЗАЩО? Изключително вредно въздействие върху нервната система. Сочен е за една от причините хора да колабират или умират веднага след поставянето на ваксини.

2) Алуминий – също без “сериозно” обяснение, но с доказани последствия за въздействието му върху естествените защитни системи на организма. Тези данни наистина могат да доведат човек до параноя (от здравословния тип).

3) Формалдехид – наред с другото, този разтвор се ползва за презервация на трупове за продължителен период от време. Американската Агенция за защита на околната среда (APE – Environmental Protection Agency), и не само тя, го посочва като вероятен причинител на рак сред хората. Смята се за вреден и канцерогенен дори само при вдишване, а ваксините го поставят директно в кръвоносната система.

4) Феноксиетанол (антифриз под прикритие) – ползва се и в някои козметични продукти. Потиска централната нервна система със съответните дългосрочни последствия за здравето. Външните симптоми от отравяне с феноксиетанол са повръщане и диария. Употребата на това съединение за козметични и фармацевтични продукти е забранена в Япония и други страни.

5) Сквалин (squalene) – на пръв поглед безобидна съставка. Но всъщност тя е една от най-опасните. Имунната система в нормални условия разпознава сквалина като естествена молекула на тялото, защото се намира в мозъка и цялата нервна система. Полезното действие на естествения сквалин може да се засилва чрез консумация на маслиново масло, което има благоприятно действие на антиоксидант. Но…

При инжектирането на сквалин в кръвта (например чрез ваксина) имунната система го идентифицира като чуждо тяло и го атакува. Последиците са, че това се отразява и на естествения сквалин в нервната система. Имунните клетки, които веднъж са нарочили сквалина за “враг”, го атакуват навсякъде, където го намерят. Покрай сквалина от ваксината го отнася и естественият сквалин. Най-страшното е, че имунната система не се задоволява само с това, но напада и самите места, където най-често се намира сквалин – нервните клетки, които трудно се възстановят, доколкото изобщо е възможно.

Накратко, ваксините причиняват автоимунни заболявания, защото съдържат сквалин.

Всичко това не е новост. Вредите от сквалина във ваксините са отчетени още през 1991 година. Американски войници, участвали в сраженията в Персийския залив, са били инжектирани с ваксина срещу антракс, в която е имало сквалин. А тъй нареченият Gulf War syndrome – неврологично заболяване, днес се смята от “лекарите-параноици” (враговете на фармабизнеса за милиарди) за следствие от ваксината.

Накратко: тестовете на заболели войници показват, че организмът им е създал антитела за сквалина; при войниците, които нямат този синдром, имунната система не е реагирала на сквалина.

Ваксините “срещу” свински грип МОГАТ да доведат до истинската глобална пандемия на това, срещу което уж се борят. Но съвсем ЛОГИЧНО и ЗАКОНОМЕРНО ще причинят СИГУРНИ заболявания като: артрит, фибромиалгия, обриви, хроничен световъртеж, хронични главоболия, засилен косопад, нелечими екземи, обща отпадналост, загуба на памет, “необясними” гърчове, резки смени в настроенията, невро-психиатрични проблеми, анемия, лупус, множествена склероза… И още неизброимо много автоимунни заболявания, едни от които са и всички форми на рак, както смятат не един и двама специалисти. Сиреч касапница чрез ваксини пар екселанс.

Как се правят ваксините

Символ веруюто на модерния алхимик:
„Към живия вирус прибавете поне десет токсина и…
ще получите една одобрена ваксина.“

При такива перспективи човек е ДЛЪЖЕН да прибегне до здравословна параноя и да прати по дяволите сериозните компании с техните сериозно-поболяващи и смъртоносни ваксини. Тук дори не обръщам внимание на други, далеч по-опасни съставки на ваксините, както и на някои нововъведения като експерименталната нано-технология. За читателите с ум и изписаното дотук трябва да е било достатъчно.

Лъжа #7. Ваксините са безплатни и няма да са задължителни.

Няма такова нещо. Ваксините струват пари. Дори да не ги плащате от джоба си, държавата ще ги заплати, като бръкне в хазната с вашите данъци. Само компанията GlaxoSmithKline ще погълне 4 милиарда евро (в британски паундове) за първите ваксини, предназначени за Острова. Това, че същата компания ще “дари” 50 милиона бройки на ортаците си от Световната здравна организация, не прави нито едните, нито другите благотворителни дружества. С този жест GlaxoSmithKline формално се отплаща на съучастниците си. Маргарет Чан от СЗО и нейните мошеници направиха рекламната кампания за един опасен продукт чрез изсмукани от пръстите данни за “глобална пандемия” на “грип-убиец”.

Медийна пандемия

Медийна пандемия – прасетата са новата „най-голяма опасност за света“,
след като се преситихме на извънземни нашественици и метеорити-убийци.
Границата между Холивуд и любимият ви вестник става все по-неясна.

Истината е, че покрай истерията, за която ОГРОМНА вина имат медиите, Световната здравна организация си извоюва правото да налага своите закони над законите на държавите. С други думи, в случай че ваксините поболеят много българи и положението бъде рекламирано като “кризисно”, СЗО ще има право да налага карантина и насилствени ваксинации. След като реши да пълни гушите на ненаситни гъсоци, “нашето” министерство на здравеопазването (или здравепогазването?!) вече обяви, че е готово да инжектира биотерористичното оръжие, каквото е всяка ваксина, със съдействието на МВР и Министерството на отбраната. Правете си сметката! Ако се стигне до МВР и МО, вероятността за касапница нараства неимоверно.

Лъжа #8. Никой няма интерес да разболява умишлено хората.

Наивно, та чак смешно. Дори не смятам да адресирам подобна нелепост за българските читатели, които много добре би трябвало вече да знаят, че образованият човек с костюм или бяла престилка може по нищо да не се различава в морално отношение от мутра, от пласьор на дрога и плът… или пък от някоя отрепка на улицата, която ще ви пререже гърлото за 20 лева. А като имаме предвид, че политици като Хенри Кисинджър и М. Горбачов без свян разкриват философията си как свят с 90% по-малко хора ще е един по-добър свят, повече дискусии са излишни.

Биотероризъм в камуфлажните дрехи на "медицина"
Биотероризъм в камуфлажните дрехи на „медицина“.

Лъжа #9. Ако ваксината бъде обявена за задължителна в България, нямам избор, освен да я приема.

Винаги имате избор. Никой не може да ви задължава МОРАЛНО да приемате безспорни боклуци и потенциално вредни съставки в тялото си. Тялото си е ваше, а конституцията ви гарантира телесна неприкосновеност. Позовавайте се на нея. Позовавайте се и на религиозна основа, че тялото ви е храм на душата, а съответно и средство за проявление на Бога.

В случай на “задължителност” могат ви задължат само с ФИЗИЧЕСКА СИЛА. Вероятността да го направят е малка, защото за подобно нещо са нужни ресурси и организация, с каквито България и повечето европейски държави не разполагат. Единствената реална “сила” на думата “задължително” е да ви накара да се… самозадължите. И да се наредите “доброволно” на опашка пред центровете за ваксинация.

Лелка чака за ваксинацияЛелка, наплашена от грипа, чака за ваксинация.
Нека си остане сама на столовете!

Не действайте емоционално и прибързано, а бъдете информирани и отговорни пред себе си и близките си. Държавата може да заведе дело за неподчинение, ако откажете задължителната ваксина, но това ще стане само ако в България глупаците и здравно невежите са абсолютно мнозинство. Само тогава хората за съдене ще са малцинство, за което си струва (буквално, защото вероятно ще става дума за глоби!) раздаването на призовки и губенето на време за съдиите. Но и тогава е по-вероятно ВИЕ да осъдите държавата, отколкото тя вас.

Страхът е силно средство за контрол.
Не му се давайте, не и без съпротивата на разума!

Лъжа #10. Ваксината, маските и хигиената са единствените средства за защита от свински или друг грип.

Няма такова нещо. Ваксините “пазят” от едно и със сигурност увреждат сто други неща. Маските са просто смешни и ще ви накарат да изглеждате като бостанско плашило – заради един грип, който и да ви тръшне на легло за няколко дни, ще ви създаде естествен имунитет, не само срещу грипа, но и срещу други заболявания. Хигиената е хубаво нещо сама по себе си, но не ви гарантира, че грипът ще ви заобиколи.

Важното е страх да няма и в грипните сезони да се пие повече витамин D. И по-точно витамин D3. По-евтино, по-здравословно и по-чисто защитно средство от всяка ваксина – евтина, скъпа, тествана или целяща бърза печалба.

Споделете публикацията

Google1

За Стопанина

is@otizvora.com | Иван Стаменов — Стопанина пише статии на политически, здравни, развлекателни, исторически и духовни теми. От 2016 г. поддържа „От Извора“, като се издържа от дарения на читателите. Превежда статии, книги и непубликувани досега антропософски лекции. Подкастър и издател на други автори.

Всички публикации

19 коментара за "10 опасни лъжи – или как здравната кочина е на път да стане кланица"

 1. Трифон Атанасов  23.09.2009 г. | 10:39 ч.

  Благодаря за прекрасните мисли и изложеното тук. Само ми се иска да кажа Дано не се случи и на вас това, което аз преживявам в момента… Преследване, тормоз по политически и интелектуални (интелекта ми понякога пречи на развитието на други), дори и религиозни причини (хората които са спазващи някакви правила и се придържат по-строго към тях са неудобни) за да се развивиат ‘послушните и изпълнителните’, колкото и нисък морал, интелектуални възможности и капацитет да имат…
  За хората способни да мислят самостоятелно няма по-голям враг от самите тях си навсякъде по света. Анализирате ли много, мислите ли логично и ‘чисто’ непременно ще дойде момент да се сблъскате с измамата и нейните защитници. Бих се радвал ако можем да осъществим по някакъв начин комуникациа и да се размени информация и възможно съвети. Аз съм по-силен в техническите науки (без да съм с висше образование) и това в момента е още един сериозен проблем (както мога да видя не само за мен).
  За сега да не отнемам ничие време и място тук ще кажа само „До скоро!“.
  Комуникация може да бъда бъде осъществена с мен чрез елктронна поща:
  Tornado63@gmx.net и Trifon.Atanassov@mail.ru
  Ползвам от слоро и видео разговор/чат на адрес:
  http://webvideocall.oovoo.com/ (изисква акаунт и да се размени по електронна поща ‘името’ на потребителите – моето е скрито за търсене в страницата)
  2-way video chat is always free! за информация:
  http://www.oovoo.com/Buy/Credit.aspx?sc_lang=en
  http://www.oovoo.com/Buy/Free.aspx?sc_lang=en
  http://www.oovoo.com/Buy/Free.aspx?sc_lang=en

  Успешен и хубав ден
  Трифон Атанасов

 2. Трифон Атанасов  23.09.2009 г. | 10:42 ч.

  извинение за грешките (съседни клавиши) и бързането ми…

 3. стопанина  23.09.2009 г. | 14:12 ч.

  На мен също ми се случват гадости, но това си е закономерно. Има стара гностическа мъдрост: „Ако говориш истината, трябва да си готов да ядеш пердах.“ Още по-голяма мъдрост е да знаеш къде, кога, какво и пред кого да говориш, а също и кога да мълчиш. По един начин се говори за оглашени и по друг начин за пред сляпото мнозинство.

  Това са единствените съвети, които мога да ти дам, за да се отървеш от гадните преживявания. Води си светски живот с техническите науки, води си и потаен живот с подбрана публика и неортодоксални виждания за политиката и религията.

 4. една майка  30.09.2009 г. | 17:23 ч.

  Интересна статия! Поздравления на автора за смелостта да критикува открито. В българско училище децата се записват с медицински картон и наличие на всички задължителни имунизации. С това как да се борим? Някой трябва да си затвори очите, ако искам да не поставям ваксина на детето и то все пак да учи в нормално българско училище – училищната сестра или личния лекар.

 5. Стопанина  30.09.2009 г. | 20:43 ч.

  Медицинското лице може да отбележи в картона на детето, че родителят не разрешава ваксинация. Подписвате се двамата. Така отговорността за здравето на детето пада изцяло върху вас, но в това няма нищо страшно. Принципно тази отговорност си е родителска и си я носите, независимо от всичко.

  Както съм отбелязал и в статията, „задължителното“ просто цели да ви накара да се самозадължите. Важи и за училищата, но и за други институции. Когато навремето военните ме викаха за завеждане на отчет и за комисии, искаха да правят проба манту: мери се зачервяването на мястото на мантуто и ако няма реакция – имунизация. Отказах любезно и двете процедури, като парирах опитите за сплашване чрез сплашване от моя страна за съд. Ето ме толкова години след това, жив и здрав, не съм боледувал от туберкулоза, не смятам и да заболявам… 🙂

  Човек трябва да си знае правата. Имате конституционни права за телесна неприкосновеност. А над всички конституции и закони винаги можете да се защитите с морални или религиозни аргументи. Ако ви ги откажат – можете да ги съдите и в страната, и в чужбина. Така само ще ви направят богата.

  Не им се връзвайте. Ако вече сте убедена колко са опасни ваксините, нямате морално право да рискувате здравето на децата си, само за да си спестите неизбежни, но кратки препирни с правно-неграмотни лица. Също така ви съветвам да подадете заявление в училището, че не желаете без ваше писмено разрешение да извършват каквито и да било медицински манипулации на децата ви, освен ако не са животоспасяващи. Защото има самодейци, които правят ваксинации и други щуротии, за които научавате пост фактум.

 6. Кебабче  01.10.2009 г. | 15:46 ч.

  Аха, ясно коментарите могат да бъдат само хвалебствени. Ако има и най-лека критика или съмнения относно изложените факти, мненията се трият. Браво. Как тогава да ви вярваме, че сте безпристрастен и обективен във всичко, което пишете, щом самият вие не търпите противоречиви изказвания?

 7. Стопанина  01.10.2009 г. | 16:18 ч.

  Напиши аргументирано опровержение и ще те публикувам. Голите твърдения колко и какво съм чел (нещо, което няма как да знаеш) не са критика, а спам. Съмненията, изсмукани от пръстите за медицинската ми подготовка – също няма как да знаеш, а само опипваш почвата – също са спам. Затова отиват в кошчето за боклук. Между другото да се „съмняваш във факти“ е направо смехотворно. 🙂

  „Как тогава да ви вярваме, че сте безпристрастен и обективен във всичко“

  Проверяваш фактите ми и тогава взимаш решение. Въобще не ми пука кой ще проверява, мисли и взима разумни решения. Аз съм си свършил моята работа. Освен това нито съм безпристрастен, нито някога съм претендирал да съм такъв. Много съм страстен и много войнствено настроен към ваксините. И за разлика от теб, съм се аргументирал.

  А ти си вярвай и съмнявай на каквото си искаш. Науката си е наука – там важи логиката върху фактите. Религията е това, което залага на ВЯРА или СЪМНЕНИЯ. Ако ми пратиш още един религиозен и неаргументиран, но и доста обиден кич като предния, пак ще те трия.

  „щом самият вие не търпите противоречиви изказвания?“

  Ами не търпя противоречиви изказвания, защото противоречивите изказвания говорят, че опонентът ми не може да си подреди и защити символ веруюто. Ти ако търпиш противоречиви изказвания, си е твой проблем.

  И за сведение, защото явно ти си тази, която няма мед. образование, за ваксините не се учи подробно нито в българските медицински факултети, нито в чужбина. Също така няма стажове във фармацевтичните лаборатории, за да види младият лекар какво ще инжектира на пациентите си.

  Ама за какво ли изобщо ти се обяснявам.

 8. Трифон Атанасов  05.10.2009 г. | 03:34 ч.

  Бих желал да се чуем или осъществим комуникация поради проблеми, които ми бяха създадени в Лагер за емигранти 2007-2008г. в Германия град Триер и инжекция, която въпреки нежеланието ми бе бита в лакътя и една „ваксина“ в същия период.. Мога да опиша, но не е за тук в подробности да описвам последвалите влияния и ефекти. Много бих желал да имам отговора ви за да мога да имам и повече последваща информация чрез която да мога да заведа дело в Страсбург. Явно това бе преследвано да не се случи и ме размотаваха из цяла Европа, но да не отида в Страсбург. Електронната поща е написана по-горе и само мога да очаквам да се получи комуникация и обмен на информация.
  Трифон Атанасов

 9. mokmok  27.10.2009 г. | 18:37 ч.

  da

 10. Aa  07.11.2009 г. | 19:16 ч.

  Вие сте болни!

 11. Арманд  10.11.2009 г. | 18:36 ч.

  Витамин Д ? Това не е ли за рахит и остеопороза

 12. xd3  12.11.2009 г. | 07:55 ч.

  Относно: „Важното е страх да няма и в грипните сезони да се пие повече витамин D. И по-точно витамин D3.“ в самия край на статията: Съгласен съм за полезността на витамин „D“, но не по-малко важно е да се пият по няколко грама дневно витамин „C“ на прах. За справка: http://www.VitaminCFoundation.org

  За витамин „D“: много статии за него има на http://www.Mercola.com

 13. Kazakova  17.11.2009 г. | 23:08 ч.

  ot glednata mi tochka na zavurshila pharmaciq, statiqta e tolkova nelepa i do takava stepen gavrene sus zdraveto na horata i s nashata oblast na naukata, che ne vijdam smisul da oprovergavam avtora. prosto napisanoto e porednoto dokazatelstvo za tova che lekari i aptekari trqbva da informirat dobre patientite, za da ne se nalaga te da chetat statii, za koito v interes na istinata avtora na tazi moje da bude suden. avtora e prav za stranichnite deistviq na veshtestvata dadeni gore, nooooooooooooo avtora da e chuval za dumata DOZA????a da znae sluchaino che po zakon v edin medikament ne vliza nishto..nito aluminii nito jelqzo nito platina ako deistvieto ili celta na veshtestvoto ili elementa ne e deklarirana????????? …..ako avtora puk tolkova durji na smeshnite si izkazvaniq neka dade literatura, za da vidim kolko dostoverni sa glupostite mu.A po otnoshenie na WHO da pishesh gluposti e grozno zashtoto WHO se sustoi ot dalech po inteligentni i informirani hora ot avtora. Istinata e che pochti vsichko ima stranichno deistvie…no! prilekarstvata e pretegleno taka che therapevtichnoto deistvie znachitelno da nadvishava riska ot negativnite. Nikoi ne e dlujen da se vaksinira no tova koeto shte vi spre ne biva vuv nikakuv sluchai da e statiqta na nqkoi koito ne razbira ot pharmaciq a samo ot svetovna konspiraciq. Sujalqvam obache zelta na na Pharm. Industriq naistina ne e da ubiva hora. Sled kato taka ti srinah sveta, skupi avtore, molq te ne se samoubivai s nqkoq vaksina sus jivak….

 14. Стопанина  17.11.2009 г. | 23:39 ч.

  Казакова, благодаря за това включване. Лошото е, че за трети път попадам на „специалист“, който ръси дивотии, а не може професионално да защити ваксините с нещо повече от… лично мнение. Но пък за щастие, лекарите, колкото и да са меркантилни диванета, НЕ се предоверяват на чуждия „авторитет“ като вас, фармацевтите, а и стават все по-осъзнати. И не биха си заложили реномето, за да защитават „неопетнения лик“ на ЗСО или когото и да било.

  Накратко за неадекватното ти включване:

  1. Не мога да взема когото и да било на сериозно, ако пише на шльокавица. Пуснах ти мнението само за разнообразие, че ще си рекат хората, че подбирам единствено съмишленици. Нека ти гледат сеира.

  2. Ако наистина си завършила фармацевтика, аз съм трамвай.

  3. И да си фармацевтка наистина, ДВОЙНО по-зле. Само потвърждаваш написаното, че и хабер си нямате какво има във ваксините и ЗАЩО изобщо го има. Живакът, почитаема, е там като „консервант“. Каквото и обяснение да е „декларирано“, с нищо не променя факта, че ваксините вкарват в хората… ЖИВАК! За другите отрови и боклуци да не говорим.

  4. Пет пари не давам за мнението ти относно СЗО. Половината от тях са неграмотни, ама надути „специалисти“ като тебе и бай Фармацевта от форумите на Мама БГ. Това, че срещу СЗО и една лоша дума не трябва да се казва, по фармацевтика ли го учихте?!?! 🙂

  5. Ваксините са отрова и са нарочно направени да са това от фармафията. Ти си техен ортак, само дето не ти плащат дивиденти, което те прави ТРОЙНО по-смешна активистка.

 15. Аrtemida  18.11.2009 г. | 16:13 ч.

  Чрез изследвания е доказано, че ,,мертиолат (натриев етил живаченсалицилат) прониква през хематоенцефалната (кръв-мозък) и плацентарна бариера, което води до високо съдържание на живак в тъканите, включително мозъка“ За резултатите си при изучаване природата на токсичното влияние на живака и неговите производни проф. Хейли, завеждащ катедрата по химия към университета в Кентъки, съобщава следното: „Живакът рязко намалява жизнеспособността на важния за мозъка протеин – тубулин… Въздействието на живака върху неврона бързо води до отделяне на тубулина от структурата на аксона, остават голи нервни влакна, образуващи сплетения, които се явяват диагностичен признак на болестта на Алцхаймер… Тимеросалът…бързо намалява жизнеспособността на тубулина, но като допълнение намалява и жизнеността на актина..“. Група американски изследователи установили ,,явно сходство между аутизма и отровените с живак в настъпващите изменения в биохимията на организма, имунната система,структурата на централната нервна система, неврохимията и неврофизиологията“
  Г-жа Казакакова, не се изказвайте неподготвена. Когато учите 6 год и след това специализирате още някоя друга годинка, тогава давайте мнения за „безвредните“ ваксини и как те влияят на организма.

 16. pateto  27.11.2009 г. | 00:30 ч.

  Bravo na avtora za statiata!!!
  Za sujalenie goliamata chast ot naroda ne e dostatuchno inteligenten i mnogo malko mu triabva za da poviarva na „nauchnite spezialisti“, lekarite i farmazeftite kato g-ja Kazakova,i da se natupche s vaksini i hapcheta pri purvoto kihvane i pokashliane, napulvaiki djoba na farmazevtikata. Za sujalenie horata zapochvat da si davat smetka za vrednite vliania ot tezi vaksini i lekarstvata kato zialo edva sled kato postradat i zapochnat da imat zdravoslovni problemi v sledstvie na stranichnite im efecti.
  A za gripa, kakto kazvat starite hora, minava za edna sedmiza s lekarstva ili za 7 dni bez lekarstva….nie izbirame.

 17. Fire  29.11.2009 г. | 21:06 ч.

  Поздравления за автора на статията и администратора на сайта!!!
  Хубаво е, че се обхваща проблематиката в по-широк аспект и се осветлява!
  Благодаря ви за активността и проявената загриженост за всички нас, които
  имаме нужда да чуваме все по-често истината, за да се освободим от заблудата и невежеството!

 18. Water  02.12.2009 г. | 03:59 ч.

  Поздравления за хубавата статия, на автора и на администратора на сайта.
  Жалко но наистина много голяма част от населението не само в България, а и по светът, вечер сяда пред телевизора да гледа новини, реклами, реалити шоа, сапунени сериали и какви ли не подобни боклуци, защо……..някога, някой замислял ли се е защо го прави, и знае ли какво си причинява правейки това?
  Аз спрях с „мазохизма“ преди 3 години, на 31 години съм, и се чувствам мнооооого по-добре от преди. Изхвърлих си почти чисто новият телевизор, строших го на парченца. Може да ме помислите за луд, не ми пука. Пука ми повече за мен и за семейството ми, писна ми да ме заливат всеки ден със каква ли не информационна помия, писна ми някой да ми казва кое е добре и кое не е. Хора, събудете разумът в себе си, повярвайте на себе си че ВИЕ можете, а не е нужно друг да диктува и да направлява живота ви, това ви мачка като преса, изстисквайки ви до последната капчица „кръв“. Всички които са се интересували поне малко, знаят кой държи големите средства за масова информация (деформация-според мен). Същите тези хора управляват всеки един аспект от живота ни с едни образно казано-лостове, като например фармацевтиката-ваксини, лекарства и др. отрови, хранителни продукти-генно модифицирани храни, образование-40% от американците не могат да посочат собствената си държава на картата на света(абсолютно доказан факт), изкуство,музика,кино, всичко ни втълпява едно-НАСИЛИЕ,я колко е гот да си гангстер, да се боцкаш, да убиваш, да пребиваш, една камара с к**ви покрай теб…..ееех, идилия?!, ….да не продължавам. Това е една много добре смазана машина която се смазва именно с вашата „кръв“, в пряк и преносен смисъл!
  Следващият път като си пуснете телевизора и научите еди си какво, задайте си въпроса „С какво подобрих и обогатих живота си, получавайки съответната информация?“
  Запомнете, те не искат вие да мислите…..по-добре те да мислят вместу вас, те не биха ви подвели.ХАХАХАХАХАХАХАХАХА

 19. Пенчо  16.01.2011 г. | 18:21 ч.

  Така, така, така. Браво, браво и пак браво на автора за страхотната статия!
  Г-жа Казакова може би по-добре ще ни каже защо във ваксините има изброените в статията вещества и каква е безопасната доза?
  Тъй като завършвате фармация, учат ли ви нещо въобще за ваксините и какво още ви учат, освен това да повтаряте като папагали?

  Нека многоуважаемата г-жа ни отговори, ако пожелае, защото едва ли знае – Има ли разлика дали се поставя ваксина на възрастен или на детенце? Теглото играе ли някаква роля? И какво е всъщност отровата? Количеството ли я прави?
  Ако аз бия ваксина например Diftet, която има и живак и алуминий на едно новородено около 3,500кг, отровата в нея по същия начин ли ще подейства, ако след това поставя въпросната ваксина на 70 килограмов мъж?

  Защо определени болести, като варицела, морбили, рубеола е по-добре да се преболедуват като дете?
  Има ли усложнения, ако те се преболедуват в по-късна възраст!?

  Защо във (VAERS) – системата за съобщение на странични реакции от ваксините се съобщават за не повече от 10% от страничните дефекти?

  Как ще обясните страничните реакции и заболявания в резултат от ваксните? Такива като: анафилаксия, тромбоцитопения, алопеция, кератит, херпес, болка в ушите, парези и парализи, невропатии, очен неврит, синдром на Гилен-Баре, множествена склероза и още много, много?
  Как ще обясните, че три години след ваксинация множествената склероза се е увеличила 3 пъти? На какво се дължи това?

  Тъй като постът ми ще стане прекалено дълъг ще задам само още няколко въпроса!
  Играе ли хигиената някаква роля?
  Играе ли стресът някаква роля?
  Какво е имунитет?
  Какво е вроден имунинтет и какво е придобит?
  Каква е разликата, като се има предвид, че придобитият е част от вродения?
  Играе ли кърмата някаква роля в изграждането на имунитета на бебето?

  Искате книги разбира се, стига да ви се чете!
  „Безпощадната имунизация“ – д-р Александър Коток.
  „Ваксините – въпроси и отговори за мислещи родители“ – д-р Александър Коток, изд. ХомеоХелп.
  Двете прекрасни книги на д-р Атанас Гълъбов „Световната конспирация“ и „Окована свобода“.
  „Как да отгледаш здраво дете, въпреки лекарите!“ – д-р Робърт Менделсон, изд. ХомеоХелп
  „Признанията на един лекар еретик“ – д-р Робърт Менделсон, изд. ХомеоХелп.
  „Да отгледаш дете без ваксини“ – Уенди Лайдал, изд. ХомеоХелп

  Мила моя прочетете тези книги, ще ви насоча към още!

  Глупакът спори с всички!
  Умният спори с умни!
  Мъдрият спори със себе си!

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.